[1G 90-94] Tylnia pułka |
Autor |
Wiadomość |
Nikoś
Mitsumaniak
Auto: 2 razy civic 5G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-05-2009, 19:47 [1G 90-94] Tylnia pułka
|
|
|
Znowu ja . Pytanko, czy posiada ktoś na forum kliperka 1g bez tylniej pułki bo mam zamiar ją zdiąć a chciałbym najpierw zobaczyć jak wygląda takie cudeńko bez pułki. I czy mugłby ktoś przesłać mi zdięcie takiego klipera ( widok z boku). Bardzo mi natym zależy. Z góry dzięki. |
_________________ Nikoś widzi Nikoś wie, że trzy diamenty są THE BEST |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 22-11-2009, 10:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mihau00
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi eclipse 1g
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Lut 2009 Posty: 26 Skąd: Wielbark
|
Wysłany: 05-05-2009, 21:26
|
|
|
kiedyś zdejmowałem tą "półkę" ale szybko założylem bo kliper stracił swój urok, choć to jest kwestia gustu |
|
|
|
 |
nezik
Forumowicz
Auto: e30
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Kwi 2009 Posty: 258 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 05-05-2009, 22:09
|
|
|
ja mam 2gen i zdjalem ta półkę bo mi cały czas spadała jak mocniej przycisnąłęm gaz, jednak ja mam przyciemnione szyby wiec z zewnatrz nie razi, a wewnatrz nawet nie zwraca sie uwagi |
_________________ Mitsubishi Eclipse GST 2.0 turbo wejdź i skomentuj
Nie wstydźcie się, klikajcie 'Pomógł' |
|
|
|
 |
mihau00
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi eclipse 1g
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Lut 2009 Posty: 26 Skąd: Wielbark
|
Wysłany: 05-05-2009, 22:35
|
|
|
nez tu chodzi o spoiler występujący w 1g |
|
|
|
 |
Nikoś
Mitsumaniak
|
Wysłany: 06-05-2009, 07:41
|
|
|
A czy tą pułke można znienić na spojler z 2G bo jest ładny, jeśli nie to zostawiam pułke bo też jest ładna. EDIT OT |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 20-05-2009, 12:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 06-05-2009, 14:42
|
|
|
Nikoś, Napisz PW do KouseM on ma Ecli bez spojlerka Pewnie dysponuje jakimiś fotami |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
nezik
Forumowicz
Auto: e30
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Kwi 2009 Posty: 258 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 06-05-2009, 18:01
|
|
|
mihau00 napisał/a: | nez tu chodzi o spoiler występujący w 1g |
a to przepraszam *zawstydzony* |
|
|
|
 |
Nikoś
Mitsumaniak
|
Wysłany: 07-05-2009, 07:34
|
|
|
Widziałem kliperka bez tej pułki i to jóż niejest ten sam misiek więc wszystko zostaje na miejscu. EDIT OT |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 20-05-2009, 12:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Angel
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Eclipse D22
|
Wysłany: 04-06-2009, 22:50
|
|
|
z puleczka wyglada lepiej dopoki ktos na nia nie siadzie tak jak zrobila mi to jedna pani i teraz musze ja spasowac z bocznymi elementami. Panowie nie pozwalajcie na za wiele jak macie poleczki:) ja to musialem i tak przemilczec. Takze lepiej jak pozostaje na miejscu bo lepiej prezenyuje linie calego auta |
|
|
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 06-06-2009, 21:33
|
|
|
ja ją zdjąłem, wygląda ani lepiej ani gorzej bo to kwestyja gustu ale jest problem... nie pasuje spoiler z 2g to po pierwsze, po drugie spoiler jest montowany tak że jest 8 śrób wkręconych w klape bagażnika, i 2 otwory na zaczepy przykręcane od środka klapy, jak to rozbierzesz zostaje 10 dziur o średnicy około 2cm, robota dla lakiernika, trzeba to jakoś zaślepić... pozatym wycieraczka wtedy odstaje strasznie, trzeba wywalić i zostaje otwór 4 cm.... boczne listwy spoilera to też parodia, łącznie zostało by 6 dziór po prawej i 7 po lewej bo antena tam jest, trzeba by ją zamontować bardziej wewnątrz auta, jeżeli masz oryginalną automatyczną, niezmieści się, jak masz niechowaną albo chowaną ale kupioną nowszą to się zmieści, teraz automatyczne anteny są mniejsze... jak zakleisz dziury taśmą jakąś albo bóg wie czym, to jeszcze trzeba zakryć "wytarty" lakier w miejscach dzie spoilerek opierał się na karoserii, na boczkach najbardziej, prawie do blachy u mnie było... a i tak wszyscy kumple i kumpele mówili żebym to zamontował spowrotem.... wh** roboty a efekt nieadekwatny do pracy... jak chcesz ozbaczyć oryginał bez spoilera szukaj po Plymuth Laser albo Eagle Talon, wersje amerykańskie, często właśnie bez tego... |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
mlody321 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-06-2009, 10:28
|
|
|
Ja nie mam i wygląda to tak
tylko ze trzeba z20 dziur zaspawac i lakierowac 3 elementy |
|
|
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

|
Wysłany: 21-08-2009, 00:26
|
|
|
no widzisz tylko ty eclipsa zmieniłeś w .... w.... w .... coś... no dobra fajne coś ale np. ja chce mieć oryginał mam ori lakier, wszystko ori oprócz felg, w środku też oprócz kierownicy, nawet pedały mam ori ;p
niezmieniłbym eclipsa w to co Ty ale mi sie podoba to a tobie tamto ;p |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
Anamesh
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 1G 2.0 DOHC '94
|
Wysłany: 21-08-2009, 00:56
|
|
|
Na allegro też obecnie jest jeden misiek 1g bez tej "półki" po niezłym tuningu i moim zdaniem wygląda świetnie a skoro tematem jest "tylna półka"... ma ktoś może na zbyciu tą ze środka?:P bo ja niestety jak kupowałem miśka to jej nie miał -.-' |
_________________ Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
01838/KMM |
|
|
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

|
Wysłany: 21-08-2009, 01:58
|
|
|
nie miałeś środkowej a boczne miałeś? LOL ale to musiało wyglądać... nie leje ci sie woda? |
|
|
|
 |
Creatinian1990
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Eclipse93 2.0 DOHC
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Kwi 2009 Posty: 101 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 21-08-2009, 03:05
|