|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 17-10-2009, 21:21 |
[EAx 97-04] Potrzebna szybka opinia.. |
Autor |
Wiadomość |
SALWA [Usunięty]
|
Wysłany: 06-05-2009, 10:18 [EAx 97-04] Potrzebna szybka opinia..
|
|
|
...Witam.. jako że to będzie mój drugi misio [poprzedniu Carisma 1.9TD] i mam zaufanie tak do marki jak do jej diesli, proszę o opinię na temat tej aukcji a jeśli ktoś miałby blisko to będę wdzięczny za oględziny tego samochodu jako że 250 km w jedną strone pociągiem to jednak odległość.[jadę z Sosnowca]
Głownie chodzi mi o to jak ten silnik sprawuje się w galancie bo blachami jeździł nie będę
co sądzicie o tej aukcji ?...tanio,drogo ?? właściciel powiedział mi 12Kzł to odbioru tzn do rejstracji bez innych opłat.
Z góry dziękujęAUKCJA |
Ostatnio zmieniony przez SALWA 07-05-2009, 08:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
andi18
Mitsumaniak

Auto: Galant E52A 1.8 4G93+LPG 96'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Sty 2009 Posty: 85 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 07-05-2009, 09:56
|
|
|
Po pierwsze nie jest to 1.9 a 2.0TD, o tych silnikach wiele już pisano na tym forum(padające głowice), ogólnie mówiąc większość optuje za benzyniakami (są świetne:)).
Czy tani czy drogi, wszystko zależy od stanu auta a ze zdjęć ciężko wywróżyć, silnik niestety wypucowany jak to u handlarza, brak znaczków na klapie tylnej, błyszczy się ładnie ale pewnie jak to handlarze, zaaplikowali mu ostrą polerkę, wygląda ładnie jak za tą cenę, ale zdecydowanie nie ryzykowałbym takiej podróży w ciemno, zapytaj może ktoś z forum go oglądał, lub obejrzy? |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
|
|
|
 |
SALWA [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2009, 13:01
|
|
|
ooo Panie Tomala jesteś Pan Big ... dziękuję ..
Właśnie zależy mi na tym żeby ktoś kto blisko mieszka i ma ewentualnie czas zobaczył ten samochód... podróż w ciemno mi się nie opłaca ale z drugiej strony... chyba się zakochałem |
|
|
|
 |
rick
Mitsumaniak

Auto: EA2W 2.0Pb+lpi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 227 Skąd: Chełm
|
|
|
|
 |
SALWA [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2009, 00:26
|
|
|
no i kurcze tragedia... ale skoro mitsumaniaki tak mówią to widać tak jest... już nie raz opierając się o waszą opinię wyszedłem na swoje...tym razem też posłucham..
Nie mniej...galanta będę szukał dalej ... |
|
|
|
 |
|
|