Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: lukasz12
12-12-2009, 19:08
Olej
Autor Wiadomość
Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2009, 11:31   

Rejant napisał/a:
A ja wiem :| poprzedni właściciel zapierał się, że nic nie było kręcone, ale co innego mógł mi powiedzieć. Wracając z Pragi walnął tyle ile jest. Czas się zatrzymał dla mojego miśka :mrgreen: Czy świadczy to o tym, że ktoś tam grzebał przy liczniku, czy może być to szereg innych usterek ??

raczej zerwany ząbek na zapadka i stanął bidula.

Rejant 
Forumowicz

Auto: Sigma 3000 V6 Kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-05-2009, 22:07   

A ten ząbek mógł się zerwać sam z siebie ?? Jeśli ktoś grzebał przy liczniku nie jestem świadom ile ma mój Misiak ma przejechane,dlatego pytanko czy można jakoś sprawdzić stan licznika ?? Mam jeszcze mały problem(mam nadzieje ) otóż przy dodawaniu gazu troszkę trzęsie mi autem, co może być przyczyną. Pierw myślałem, że to przyczyna łysych i źle wyważonych opon, ale zmiana nic nie pomogła. Wiem, że ciężko tak na odległość diagnozować auto, ale może jakieś przypuszczenia od czego powinienem zacząć ?? Dziękuję wszystkim za pomoc. Na następnym zlocie macie :occasion5:

kosior1975
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2009, 22:12   

Rejant, a ja gdzieś za 2-3 tygodnie będę we wrocku to mogę popatrzeć na twojego miska

Rejant 
Forumowicz

Wysłany: 09-05-2009, 22:22   

Dzięki Kosior, dla Ciebie szczególne wielkie uznania, ile razy Tobie męczyłem ucho to ja sam nie zliczę :P Ostatnio nawet zastanawiałem się, czy nie podjechać do Twojego warsztatu zostawić auto na tydzień dwa i odebrać igiełkę :) Została by mi kosmetyka i czego więcej do szczęścia trzeba.... zapomniał bym o :partyman:

kosior1975
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2009, 06:57   

Rejant, zapraszam jak najbardziej a auta nie musiał byś tak długo u mnie trzymać 3-4 dni to max i autko zrobione a co do meczenia ucha to nie ma sprawy po to jestem by pomoc i naprawdę nic za to nie chce, zresztą alkoholu i tak nie piję, a cieszy mnie to gdy mogę komuś pomoc

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2009, 07:28   

kosior1975 napisał/a:
Rejant, zapraszam jak najbardziej a auta nie musiał byś tak długo u mnie trzymać 3-4 dni to max i autko zrobione a co do meczenia ucha to nie ma sprawy po to jestem by pomoc i naprawdę nic za to nie chce, zresztą alkoholu i tak nie piję, a cieszy mnie to gdy mogę komuś pomoc

Ty spać nie możesz ? :D

kosior1975
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2009, 08:36   

hehehe nie nie mogę przyzwyczajenie ja już od 5 rano na nogach :mrgreen:

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2009, 08:49   

kosior1975 napisał/a:
hehehe nie nie mogę przyzwyczajenie ja już od 5 rano na nogach :mrgreen:

zboczek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

VirMan 
Mitsumaniak
maniacc

Auto: Diamante XS'94
Wysłany: 10-05-2009, 21:21   

nieziemski :P - ja wstaje po 8 :P czasem po 9 :P ale klade sie spac kolo 12 :P

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2009, 21:26   

VirMan napisał/a:
nieziemski :P - ja wstaje po 8 :P czasem po 9 :P ale klade sie spac kolo 12 :P

No to śpisz prawie całą dobę :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

VirMan 
Mitsumaniak
maniacc

Auto: Diamante XS'94
Wysłany: 10-05-2009, 21:34   

hehehehe 24 :P

Rejant 
Forumowicz

Wysłany: 25-05-2009, 20:29   

No i chyba czeka mnie kosmetyka silniczka w moim misiu. W poprzednim tygodni pojechałem autkiem do Danii- zrobiłem około 2300 km, zakupiłem sobie 4 litry oleju - jeśli przy 800 km musiałem wlać litra no to przy tej trasie rozsądnym wyjściem było zakupienie większego pakietu :) Misiek łyknął sobie ponad 3 litry oleju, chyba troszkę za dużo ?? Oprócz tego, że lubi sobie wypić, to komfort jazdy przesympatyczny, po 11h za kierownicą w ogóle nie czułem zmęczenia. Powiem tak jest to naprawdę kawał dobrej maszyny :notworthy:

zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Wysłany: 26-05-2009, 11:58   

poczekaj rejant ....bo jak mi nie zrobią elektryki ...../ komp chyba nie wysyła impulsu na wtryski? / to będe sprzedawał wsio z sigmy ....silniczek jest ekstra . robiona cała góra 2głowice /ciśnienie ksiązkowe i wszystko po wymianie robić swap i jezdzić - robiłem chyba to wszystko nie potrzebnie....dokupisz elektrykę i wio

Odpowiedz do tematu