|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 17-10-2009, 21:21 |
[EAx 97-04] Poszukiwania Galanta, prośba o ocene |
Autor |
Wiadomość |
bartec_m
Nowy Forumowicz
Auto: Skoda Rapid
|
Wysłany: 05-05-2009, 14:54 [EAx 97-04] Poszukiwania Galanta, prośba o ocene
|
|
|
Witam.
Od paru ładnych miesiecy poszukuje Galanta i zanim znajde i kupie tego jedynego chciałbym sie zwrócić o porade do Was Mianowicie rok od 1999 wzwyż, silnik koniecznie 2.5 ,sedan , skrzynia manual, klimatronic itd i oczywiście w jak najlepszym stanie
Znalazłem na ogłoszeniu takiego : Kod: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8479987 |
Co możecie powiedzieć na jego temat? Warto robić prawie 400km żeby oglądnąć go na żywca??
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
gradio [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2009, 15:49
|
|
|
Witaj z tych zdjęć tak naprawdę niewiele się można dowiedzieć no chyba tyle ,że kierownica nie wytarta czyli w miarę przyzwoity przebieg, nie pisze czy ma książkę serwisową brak zdjęć komory silnika, do ceny dolicz min 3,5k pln no i jeżeli nie potwierdzony przebieg to masz rozrząd do wymiany +1k. Jak na rocznik 99 to chyba trochę dużo no chyba ,że faktycznie ideał wtedy warto się zastanowić. Co do blach i spasowania to są tu eksperci niech oni się wypowiedzą.Każ sobie przesłać więcej foto i bardziej dokładnych. |
|
|
|
 |
bartec_m
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 05-05-2009, 15:54
|
|
|
Czekam na więcej zdjęć od sprzedającego, jak przyjda to zamieszcze. Co do ceny to rzeczywiście wysoka ale jest napisane że do negocjacji więc cos na pewno sie zbije. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2009, 17:29
|
|
|
Nie wiele widać. Od razu zaznaczam że nie dam Ci nawet 70% pewności, ale moją wątpliwość wzbudza prawy przedni błotnik i prawy tylny (lub oboje drzwi z prawej oczywiście). Choć mogę się mylić, bo zdjęcia są na prawdę słabe (lewa strona pod słońce więc nic nie widać, prawa ma różne przebłyski od słońca i na dobrą sprawę też niewiele widać). Poproś o zdjęcie cenralnie z przodu, centralnie z tyłu, z każdego boku, i komory silnika. Przy takich zdjęciach bez problemu znajdzie się wady (jeżeli są). |
|
|
|
 |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2009, 17:34
|
|
|
Zastanawia mnie, dlaczego nie ma zdjęcia od przodu... Pod kątem wygląda na to, iż ma siatex & drutex pod zderzakiem. Zdjęcie kierownicy ok, ale powinno być z drugiej strony. Właśnie druga strona jest najczęściej wytarta. Dobrze świadczy o nim "ząb" na zderzaku. Szkoda tylko, że tak mało zdjęć.
Ma hak więc pewnie na darmo go nie założyli.
Zapytaj o nr VIN, czy wszystkie szyby są oryginalne (z logiem Misia) i jak wyglądają błotniki tylne.
Cena naprawdę jest kosmiczna. Pewnie te 900 jest na zbicie. 20k wyjściowo + 3k opłaty rejestracyjne + 1k za rozrząd i płyny, to się robi naprawdę nieziemska cena.
Ja swojego, rok starszego, kupiłem za prawie połowę tej sumki
Ja polecałbym czekać.
Pzdr |
|
|
|
 |
bartec_m
Nowy Forumowicz
|
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2009, 15:57
|
|
|
Fotel kierowcy od tyłu to chyba dłutem traktowany (takie dziwne jakby dziury/plamy/przetarcia, spod pukla silnika leci olej, rdza (prawdopodobnie rdza) pod wężami od klimy (kielich lewy), dźwignia ręcznego trochę nie tegez (białe coś), zmieniona gałka od zmiany biegów.
To rzeczy , które mi się nie podobają na pierwszy rzut oka. |
|
|
|
 |
|
|