|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Schemat instalacji klimatyzacji |
Autor |
Wiadomość |
MadMax [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2009, 19:26 Schemat instalacji klimatyzacji
|
|
|
Witam jak w temacie poszukuje schematu instalacji elektrycznej do naszych Galantów panowie albo z innych z naszego rocznika. Chcę podłączyć się pod kostkę w okolicach chłodnicy mam już końcówkę tylko nie bardzo wiem jak połączyć kabelki - wiem że czarny odpowiada za prąd czerwono-żółty uruchamia kompresor ale niestety pozostałe 3 nie bardzo wiem jak podłączyć a jest aż 16 możliwych kombinacji - nie chcę nic uszkodzić stąd potrzebny schemat i prośba o pomoc |
|
|
|
 |
Frost
Mitsumaniak Moderator E88A

Auto: Galant E88A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 1377 Skąd: Gorzów Wlkp.
|
Wysłany: 11-05-2009, 09:28
|
|
|
Ja mam taki schemat, ale to jest masakrycznie wiele informacji, ja ogólenie sie nie lapie w tym wcale co tam do czego. Ewentualnie powiedz co i jak i gdzie można sie do tego dostać, jak nie ma dużo rozbierania to może prościej będzie jak się w swoim luknie gdzie co idzie. A co robiłeś ze sprężarką ??
[ Dodano: 11-05-2009, 10:50 ]
Podaj maila to Ci prześle schemat układu elektrycznego, tam również jest schemat klimy do Galanta Mam to akórat w robocie na kompie w pdf-ie. |
|
|
|
 |
MadMax [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2009, 14:45
|
|
|
frost83 napisał/a: | A co robiłeś ze sprężarką ?? |
Już jak go kupiłem 3 latka temu coś tam było kombinowane i kabelki były wpięte na nieoryginalnej kostce aż któreś zimy się rozleciało. Udało mi się złapać oryginalną kostkę - stąd możliwość podłączenia ale bez schematu cienko. Spokojnie mój elektryk wyczyta z tego schematu wszystko co potrzebne i będzie wreszcie wiało bo w Łodzi ostatnio pogoda jak w Los Angeles Podesłałem Ci wiadomość - Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Frost
Mitsumaniak Moderator E88A

Auto: Galant E88A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 1377 Skąd: Gorzów Wlkp.
|
Wysłany: 11-05-2009, 15:12
|
|
|
Przesłałem Ci juz na maila cały schemat klimy i duuuuużo więcej. Ja osobiście nic z niego nie kumam Plik spory to troche może iśc 2,12MB |
|
|
|
 |
MadMax [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2009, 17:42
|
|
|
Dzięki schemat już dostałem właśnie o to chodziło bardzo mi pomogłeś. Gdybyś kiedyś czegoś potrzebował chętnie pomogę. Pozdrawiam
[ Dodano: 13-05-2009, 14:53 ]
Dodatkowe schematy, które mi podesłałeś ostatecznie rozwiązały sprawę, udało się wszystko zebrać w jedną całość i klima działa !!! Dzięki za dodatkową pomoc Frost Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|