wymiana miski |
Autor |
Wiadomość |
Yaro1984
Nowy Forumowicz
Auto: carisma glx 1998 1,6L
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-01-2009, 21:03 wymiana miski
|
|
|
witam.przymierzam sie do wymiany swojej misi na cos nowszego na min 2004r mam na oku outlandera(tego starszego),mazde 6 , honde accod, i toyote rav4 o lancerze X niewspomne ale to tylko sfera marzen:( mozecie cos doradzic co bedzie najleprze?-oczywiscie dizel.z gory wielkie dzieki |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-01-2009, 10:57
|
|
|
Yaro1984 spora roznorodnosc. Mozemy doradzic tylko musisz sie zdecydowac w czym. Porownanie Mazdy 6 z Rav4 jest troche dziwaczne nie wspominajac o dziesiatej ewolucji bo to o spotowego Lancernika Ci chodzilo. Napisz do czego Ci bedzie potrzebny samochod i jakie wymagania stawiasz. Jedyne pewniki to auto po 2004 roku i w diesel'u. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 06-01-2009, 21:22
|
|
|
Poza tym jeżeli Yaro1984 napisał/a: | mam na oku outlandera(tego starszego) | to musisz wykluczyć silnik diesla, bo I miały tylko benzynki pod maską |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Yaro1984
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 08-01-2009, 14:51
|
|
|
nie nie o sportowego lancerka tylko o zwyklego sedana mi chodzilo ale z braku funduszy(dysponuje tylko 35 tysiacami choc mysle ze daloby sie to do 40 wyciagnac) to zostanie niestety tylko w sferze mazen.chodzi mi o auto do codziennej jazdy klasy mniej wiecej mojej miski(carisma) tylko nowsze. jestem laikiem jesli chodzi o samochody wiec bazuje na opiniach znajomych ostatnio dowiedzialem sie ze Rav troche wadliwa honda i mazda mi sie wizualnie podobaja ale tego powoli zaczyna jak passatow jezdzic wiec najwieksze nadzieje z outlanderem wiaze ale po tym co Hiszpan powiedzial zalamalem sie trroche mozecie powiedziec jak on sie na bezynie zachowuje ile pali?dzieki |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
Yaro1984
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 15-05-2009, 00:02
|
|
|
nio i sie stalo po dlugich poszukiwaniach po wielu jazdach probnych i bogatszy w doswiadczenia kupilem ale kurcze juz nie miska jestem"szczesliwym"nabywca vectry c 2,0 DTI zeby bylo smiesznie w kombii czego wogule nie szukalem(choc moze to i lepiej dla rodzinki przyszlej sie przyda:) ) ale jak wszyscy tak i ja na kryzys zgonie bo auta tak w gore poszly ze za przeznaczona kwote niestety nizsza niz poczatkowa;/ nic w miare dobrego nie kupilbym.no i tak sobie juz smigam 2 miesiace autko przyjemne fajnie sie prowadzi ale kurcze siedzenie kierowcy to od mojej cari sobie wymontuje
dzieki za pomoc:) |
|
|
|
 |
|