|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ABS |
Autor |
Wiadomość |
pkp30
Forumowicz

Auto: mitsubisi carisma 1,9 TD GLX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-05-2009, 12:11 ABS
|
|
|
mam pytanko jak mozna sprawdzic czy posiada ABSy nie widze kontrolki zadnej mam carizme 98r TD GLX gdzie to szukac wogóle i jeszcze jedno czy jest jakas kontrolka turbo kiedy sie załacza itd ???? |
_________________ pkp30 
 |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 15-05-2009, 12:31
|
|
|
pkp30 napisał/a: | mam pytanko jak mozna sprawdzic czy posiada ABSy nie widze kontrolki zadnej mam carizme 98r TD GLX gdzie to szukac wogóle |
jak otworzysz maske po lewej stronie zaraz za wezykiem do plynu do spryskiwaczy powinienes zauwazyc taka aluminiowa/stalowa puszke z wychodzacymi od gory metalowymi kabelkami, jesli nie masz tego urzadzenia to nie masz ABS'u
pkp30 napisał/a: | i jeszcze jedno czy jest jakas kontrolka turbo kiedy sie załacza itd ???? |
nie ma, turbina dziala non stop, ale zaczyna pompowac zauwazalnie od jakis 2000obr/min
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
SHARK1979
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Pomógł: 39 razy Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 3029 Skąd: Łęczyca
|
Wysłany: 15-05-2009, 13:05
|
|
|
Tak jak pisze kolega,zaraz obok pompy wspomagania, jak brak ABS to jest w tym miejscu puste miejsce i dwie dziury pod ten bajer |
_________________ Pomogłem?-nie krępuj się wciśnij pomógł
Najładniejsza Cari zlotu 2011
Najładniejsza Cari zlotu 2012
Najładniejsza Cari zlotu 2013
Najładniejszy Colt zlotu 2014 |
|
|
|
 |
pkp30
Forumowicz

Auto: mitsubisi carisma 1,9 TD GLX