|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
maroko 4x4 |
Autor |
Wiadomość |
estewes28
Forumowicz
Auto: mitsubishi pajero 2.8 td
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 48 Skąd: london.uk
|
Wysłany: 18-05-2009, 16:51 maroko 4x4
|
|
|
Witam wszystkich.Planujemy wyjazd naszym pajero do maroka na początku lipca na około 16 dni.zamierzamy przejechać przez góry atlas oraz lekko zahaczyć o saharę(lekki off road).większosc nocy śpimy w namiotach na kempingach,może 1 lub 2 noce w hotelu(w dużych miastach).mamy wstępny plan podróży lecz jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje i pomysły.szukamy osób z samochodem 4x4 które chcą przyłączyć się do nas i przeżyć fajną przygodę.pozdrawiamy. |
|
|
|
 |
HugoOrmo
Forumowicz Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 460 Skąd: Frei Stadt Danzig
|
Wysłany: 18-05-2009, 18:52
|
|
|
Witam,
W lipcu to kumulacja sezonu i ukrop niemilosierny...lepiej jechac koniec wrzesnia-pazdziernik (choc najlepiej koniec pazdziernika-listopad) lub wczesna wiosna.
Ja bylem na przelomie maja i czerwca i nie szlo wytrzymac...
zycze powodzenia |
_________________ Kazio i Izabel = WNMPSG - Wielka Nieskonczona Milosc Po Sam Grob
 |
|
|
|
 |
estewes28
Forumowicz
Auto: mitsubishi pajero 2.8 td
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 48 Skąd: london.uk
|
Wysłany: 18-05-2009, 19:10
|
|
|
dzięki.wiemy o temperaturach tam panujących ale chcemy również zostać w palamos (hiszpania) okolo 7dni.no i urlopy wstępnie zaklepane na ten okres(1 miesiac)
[ Dodano: 18-05-2009, 19:14 ]
kliknik: http://www.odyssei.com/pl/weather/maroko.php
[ Dodano: 20-05-2009, 23:01 ]
[ Dodano: 29-05-2009, 23:51 ]
[ Dodano: 16-06-2009, 21:22 ]
oj co się dzieje.przygotowania pełną gębą.auto gotowe,zostało tylko kupić jeszcze parę rzeczy(nie wiem gdzie ja to spakuję)
nasz wyjazd przesuną się o jeden miesiąc póżniej z przyczyn nie zależnych ode mnie(praca)
im bliżej wyjazdu tym bardziej zdaje sobie sprawę jaka temperatura nas czeka.ogarnia mnie przerażenie
[ Dodano: 21-06-2009, 14:37 ]
po rozmowie z 68 letnim angolem który przejechał afrykę 28 razy z północy na południe(south africa) z tego utrzymywał się (wyprawy 4x4),postanowiliśmy przełożyć wyprawę na okres świąt wielkanocnych(zbyt wysoka temperatura w lecie)szczególnie południowa część sahary.więc w tym roku na spokojnie jedziemy w góry pireneje zachaczymy o najmniejsze panstwo w europie andora oraz wspomniany palamos i moze lazurowe wybrzeże.
pozdrawiam. |
|
 |
|
|