|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] Osłona przekładni kierowniczej. |
Autor |
Wiadomość |
siemazrana.
Nowy Forumowicz mhm.
Auto: Mitsubishi Colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2009, 17:36 [CA1A 1.3] Osłona przekładni kierowniczej.
|
|
|
Witam. Odwiedzonych 5 sklepów typu 'automoto', obdzwonionych ze 4 i .. i nic. Brak jakiegokolwiek namiaru na osłone przekładni kierowniczej do Mitsu. Colt'a, rok prod. grudzien 95, poj sil 1,3., od strony pasażera. Zatem zapytam Was - Znacie może jakiśkolwiek sklep, który prowadzi sprzedaż wysyłkową? Zależy mi na czasie, ponieważ nie wygląda to za ciekawie, małego tego auto jest mi potrzebne na codzień, także jest użutkowane.
Pozdrawiam.
p.s. Naturalnie jutro znowu 'rajd' po mieście , w pogoni za osłoną, aargh! |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21939 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 22-05-2009, 19:00
|
|
|
Kupiłęm ją bez żadnego problemu u mnie w mieście, więc nie wiem jakie Ty sklepy odwiedzasz w necie. |
|
|
|
 |
JayChyl
Mitsumaniak
Auto: EA5A 01' Avance TipTr.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Wrz 2007 Posty: 691 Skąd: Łomża
|
Wysłany: 23-05-2009, 20:57
|
|
|
Jeżeli nie ma od mitsu - można kupić od innego samochodu. U mnie w poprzednim CA1A miałem wymieniane osłonki maglownicy - wystarczyło zmierzyć obwód belki i wtedy można było łatwo dopasować jakiś "kawałek gumy". Potem tylko z obu stron mocne spinki i guma trzyma się bez zarzutu. |
|
|
|
 |
|
|