Przesunięty przez: Hiszpan 14-05-2009, 08:35 |
Outlander 2.0 DiD zakup , pytania |
Autor |
Wiadomość |
KowaliK
Mitsumaniak 01339/KMM
Auto: JDM's
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Posty: 990 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 18-05-2009, 15:11
|
|
|
dab napisał/a: | Spodzielawem sie lepszej jakosci dzieku - porownuje do ostatniego mojego auta LAGUNY II dzie mialem tez fabryczne naglosnienie a gralo jakos ciekawiej Tu sa niby te basy ale jakies takie "plaskie" |
A dobrze jest wszystko ustawione? |
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 18-05-2009, 16:18
|
|
|
KowaliK napisał/a: | dab napisał/a: | Spodzielawem sie lepszej jakosci dzieku - porownuje do ostatniego mojego auta LAGUNY II dzie mialem tez fabryczne naglosnienie a gralo jakos ciekawiej Tu sa niby te basy ale jakies takie "plaskie" |
A dobrze jest wszystko ustawione? |
Staralem sie poustawiiac jak najlepsze parametry odsluchowe ale wiecej wycisnac nie moge a gmeralem tam dlugo |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 18-05-2009, 19:02
|
|
|
Outek to przede wszystkim duże pudło rezonansowe bez dobrego wytłumienia co ma duży wpływ na jakość dźwięku w porównaniu z bardzo dobrze wytłumioną Laguną. dab napisał/a: | porownuje do ostatniego mojego auta LAGUNY II |
|
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

|
Wysłany: 18-05-2009, 22:54
|
|
|
rezon napisał/a: | Outek to przede wszystkim duże pudło rezonansowe bez dobrego wytłumienia co ma duży wpływ na jakość dźwięku w porównaniu z bardzo dobrze wytłumioną Laguną. dab napisał/a: | porownuje do ostatniego mojego auta LAGUNY II |
|
Racja ale co by jeszcze nie wyszlo w praniu na niekorzysc outka w konfrontacji z moim poprzdnim autem to i tak nie zaluje...swiadomie sie w to ladowalem
Luxusu juz w lagunie zazylem...jak byly momenty ze wszystko dzialalo a bywaly takie
PS. A do kolejnych niedoskonalosci mozna takze spokojnie zalaczyc malo wydajna klime. W miniony goracy weekend mialem okazje ja w trasie gruntownie wytestowac i niestety nie daje rady a o o mozliwosci sterowania kratkami nawiewowymi to juz nie wspomne... |
dab
 |
|
|
|
 |
jachupda
Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 D-ID
|
Wysłany: 19-05-2009, 09:11
|
|
|
No klima jak ktos kiedys pisal jest taka sobie ale da sie przezyc. Mnie lekko piszac zdenerwowalo to ze od strony kierowcy plastik na dole na progu ledwo sie trzyma i zastanawiam sie czy jak alarm montowali nie spierdzielili. jade do ASO reklamowac niech to zrobia a jak nie to starym "niemieckim" sposobem nasle na nich DAS-a . Czy u Was takze ten plastik przykrywajacy na dole przy progu wiazki kabli trzyma sie na slowo ?
edit : baranki w ASO nie zalozyki oslony na prog dobrze i dlatego mialem odstajace. Poprawilem jest ok. |
_________________ pozdrawiam
Jachu |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

|
Wysłany: 22-05-2009, 23:53
|
|
|
A ja czyszczac dywaniki zagladnalem pod przednie fotele i zamarlem wszystkie kable ladnie na wierzchu...oszczednosci na maxa (znowu ze tak porownam) w poprzedniku - lagunie - wszystko bylo pieknie poukrywane
PS. Tak przy okazji. Czy gdy skladacie 2 rzad siedzen (przyciskiem) to fotele calkowicie sie skladaja ze nie trzeba ich dopychac do podlogi recznie czy trzeba wykonac ten konczacy sprawe ruch domykajacy je do podlogi? |
dab
 |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 23-05-2009, 08:33
|
|
|
dab napisał/a: | calkowicie sie skladaja ze nie trzeba ich dopychac do podlogi recznie czy trzeba wykonac ten konczacy sprawe ruch domykajacy je do podlogi? | u mnnie czasami tak, czasami nie - różnie bywa, Częściej trzeba domknąć. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
|