|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nowa Carisma i parę problemów |
Autor |
Wiadomość |
czester_
Forumowicz

Auto: Carisma 1.9 TD Titanium 98'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 160 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 23-05-2009, 14:03 Nowa Carisma i parę problemów
|
|
|
Witam wszystich. Od wczoraj jestem posiadaczem Carismy 1.9 TD 98'.
Jeszcze wczoraj wieczorem działał mi piktogram od świateł mijania, dziś po uruchomieniu już go nie widać a od drogowych jest słaby. Od tego są jakieś bezpieczniki??
Druga sprawa to zegarek również nie ma podświetlenia tylko teraz nie wiem czy to orginalnie czy raczej żarówka spalona. Jak się do tego dobrać?
Ostatnie pytanie jest odnośnie tej skrytki pod radiem. Chciałbym ją wymontować by włożyć tam cb ale nie mam pojęcia jak ją wyłożyć.
Będe wdzięczny za pomoc! |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 1729 Skąd: wrocław/wołów
|
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 23-05-2009, 14:12
|
|
|
na wszystkie Twoje pytania są odpowiedzi na forum.
zegarek wyjaśniony, od skrytki masz temat w FAQ o demontarzu konsoli środkowej, a z kontrolkami jest tak, że od mijania nie ma, a jak od drogowych świeci słabo, to masz którąś żarówke przepaloną z przodu |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
czester_
Forumowicz

Auto: Carisma 1.9 TD Titanium 98'
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 160 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 23-05-2009, 14:15
|
|
|
Super, dzięki za pomoc. Naprawdę szybka reakcja!
[ Dodano: 23-05-2009, 21:03 ]
Kurcze no i mam problem... bardziej denerwujący.
Lampka zegarka wymieniona, niestety kontrolka od świateł mijania dalej sie nie świeci. Liczniki rozebrałem ale żarówka która teoretycznie jest na wysokości piktogramu jest dobra... Zresztą nie potrafie rozkminić jednego. U góry są 3 żarówki, a piktogramów jest 4. Mijania, długie, i kierunki. JAk to w takim razie działa? Może gdzieś jest jeszcze jedna.
[ Dodano: 23-05-2009, 21:04 ]
Chooper napisał/a: | na wszystkie Twoje pytania są odpowiedzi na forum.
zegarek wyjaśniony, od skrytki masz temat w FAQ o demontarzu konsoli środkowej, a z kontrolkami jest tak, że od mijania nie ma, a jak od drogowych świeci słabo, to masz którąś żarówke przepaloną z przodu |
Z przodu samochodu?? Światło z przodu chyba mam, jeszcze raz sprawdze. No chyba że postojowe spalone.
[ Dodano: 25-05-2009, 17:08 ]
Kurcze juz powoli załamuje ręce...
Żarówka postojowa była spalona. Jednakże po wymianie kontrolka od swiateł mijania nadal nie świeci. Powiedzcie mi jak ona działa skoro nie ma tam dodatkowej żarówki? |
|
|
|
 |
|
|