Naprawy SZYB na Dolnym Śląsku |
Autor |
Wiadomość |
pawlaczz [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 19:23 Re: Wymiana szyby - gdzie naj. we Wrocku?
|
|
|
[quote="kaszel"]Witam, proszę o pomoc w znalezieniu dobrego warsztatu wymieniającego szyby (Wrocław). Zależy mi na fachowej robocie i gwarancji. Jeżeli ktoś z szanownych kolegów wie gdzie mogę sie zwrócić, a jeszcze na jaki koszt mam sie szykować (przednia szyba Carisma) - bardzo proszę o podpowiedź.[/quote
Witam
na Sołtysowicach na pętli autobusowej (po prawej stronie,jest szyld)jest zakład który wymienia szyby,oryginały-nówki nie śmigane.Fachowa robota-ile kosztują nie pamiętam,wymieniałem w colcie.Byłem bardzo zadowolony,zero przecieków po 1/2 godz.od założenia odjechałem i miałem święty spokój.Może warto dać pare groszy więcej i zapomnieć o temacie,niż oszczędzać i zapłacić podwójnie.Szkłem tyłka nie wytrzesz!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto oszczędza ten dwa razy płaci,takie jest moje zdanie.Ja też próbowałem oszczędzać i zawsze płaciłem podwójnie.Po tym moim oszczędzaniu doszedłem
do wniosku że tylko oryginalne części,żadne zamienniki!!!! tylko japany i misiu "buja"się jak nowy.Co zrobisz to twoja sprawa-zapytałeś więc odpowiadam.
Pomogłem??????
Z poważaniem Jurek |
Ostatnio zmieniony przez pawlaczz 30-01-2008, 20:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2008, 20:14
|
|
|
Ja po włamie do misia kupiłam orginał ze znaczkiem diamentów na szybie boczną prawą przednią przednią na ul. Czajkowskiego przed przejazdem kolejowym od str. Krzywoustego. |
EA5W

|
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 13:18
|
|
|
ul. Krakowska, jadąc od traugutta-kościuszki, za McDonaldem i stacjami jakieś 1000m, wjazd w bramę, i do końca. |
|
|
|
 |
kaszel [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 15:28
|
|
|
Zmieniłem obok Chemii i jestem zadowolony (347 zyla ), a że szyba NORDGLASS nie mitsu to nie tragedia. Przed wymianą zrobiłem fotkę pękniętej szyby, by kiedyś potencjalny nabywca mojej Cari nie podejrzewał dzwona. 1 słowem polecam ten warsztat. Pozdro |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
|
Wysłany: 06-07-2008, 20:27
|
|
|
Ulica Torfowa we Wrocławiu na Sołtysowicach przy pętli autobusu linii 105 wstawiają szyby fachowo i najtaniej moim zdanie we Wrocławiu np. do mojego gala E33 za szybę z montażem zapłaciłem 250 zł rok temu |
|
|
|
 |
seir
Mitsumaniak
Auto: Sprzedane
|
Wysłany: 31-05-2009, 17:53 Naprawy SZYB na Dolnym Śląsku
|
|
|
Poszukuję zakładu szklarskiego, który jest w stanie uzupełnić lekkie dziurki po kamieniach, rysy po wycieraczkach itp. Znacie/polecacie może jakiś zakład?
W ostateczności - mogę przymierzyć się do zakupu nowej szyby... |
Ostatnio zmieniony przez Serek 11-01-2010, 13:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
|
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2009, 23:13
|
|
|
ulica terenowa (chyba) 4
boczna ulicy buforowej ( na przeciw bylej chemii)
Tanio solidnie i dobrze uzupełniają szyby wstawiają nowe itp.
mi za nową szybę do C62A (zieloną) powiedzieli 260zł plus montaż |
|
|
|
 |
seir
Mitsumaniak
Auto: Sprzedane
|
Wysłany: 31-05-2009, 23:19
|
|
|
Terenowa to ten zakład co polecił też Soldi...
Mam rysę po wycieraczce i nie wiem czy mi to uzupełnią... nie ma tam rysy tylko jakby farba została na szybie...
Dobra po wypłacie wybiorę się w oba miejsca i zobaczę co i za ile wymyślą...
[ Dodano: 30-06-2009, 23:41 ]
Byłem na Terenowej. Za nową szybę (stara ma za dużo wad, żeby ją naprawiać) zapłacę 440 PLN (razem z wymianą). Opłaca się? |
|
|
|
 |
|