Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Naprawy SZYB na Dolnym Śląsku
Autor Wiadomość
pawlaczz
[Usunięty]

Wysłany: 30-01-2008, 19:23   Re: Wymiana szyby - gdzie naj. we Wrocku?

[quote="kaszel"]Witam, proszę o pomoc w znalezieniu dobrego warsztatu wymieniającego szyby (Wrocław). Zależy mi na fachowej robocie i gwarancji. Jeżeli ktoś z szanownych kolegów wie gdzie mogę sie zwrócić, a jeszcze na jaki koszt mam sie szykować (przednia szyba Carisma) - bardzo proszę o podpowiedź.[/quote

Witam
na Sołtysowicach na pętli autobusowej (po prawej stronie,jest szyld)jest zakład który wymienia szyby,oryginały-nówki nie śmigane.Fachowa robota-ile kosztują nie pamiętam,wymieniałem w colcie.Byłem bardzo zadowolony,zero przecieków po 1/2 godz.od założenia odjechałem i miałem święty spokój.Może warto dać pare groszy więcej i zapomnieć o temacie,niż oszczędzać i zapłacić podwójnie.Szkłem tyłka nie wytrzesz!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto oszczędza ten dwa razy płaci,takie jest moje zdanie.Ja też próbowałem oszczędzać i zawsze płaciłem podwójnie.Po tym moim oszczędzaniu doszedłem
do wniosku że tylko oryginalne części,żadne zamienniki!!!! tylko japany i misiu "buja"się jak nowy.Co zrobisz to twoja sprawa-zapytałeś więc odpowiadam.
Pomogłem??????
Z poważaniem Jurek
Ostatnio zmieniony przez pawlaczz 30-01-2008, 20:19, w całości zmieniany 1 raz  

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-01-2008, 20:14   

Ja po włamie do misia kupiłam orginał ze znaczkiem diamentów na szybie boczną prawą przednią przednią na ul. Czajkowskiego przed przejazdem kolejowym od str. Krzywoustego.
Renata
EA5W

wolf
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2008, 13:18   

ul. Krakowska, jadąc od traugutta-kościuszki, za McDonaldem i stacjami jakieś 1000m, wjazd w bramę, i do końca.

kaszel
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2008, 15:28   

Zmieniłem obok Chemii i jestem zadowolony (347 zyla ), a że szyba NORDGLASS nie mitsu to nie tragedia. Przed wymianą zrobiłem fotkę pękniętej szyby, by kiedyś potencjalny nabywca mojej Cari nie podejrzewał dzwona. 1 słowem polecam ten warsztat. Pozdro

deejay 
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Wysłany: 06-07-2008, 20:27   

Ulica Torfowa we Wrocławiu na Sołtysowicach przy pętli autobusu linii 105 wstawiają szyby fachowo i najtaniej moim zdanie we Wrocławiu np. do mojego gala E33 za szybę z montażem zapłaciłem 250 zł :lol: rok temu :wink:

seir 
Mitsumaniak

Auto: Sprzedane
Wysłany: 31-05-2009, 17:53   Naprawy SZYB na Dolnym Śląsku

Poszukuję zakładu szklarskiego, który jest w stanie uzupełnić lekkie dziurki po kamieniach, rysy po wycieraczkach itp. Znacie/polecacie może jakiś zakład?

W ostateczności - mogę przymierzyć się do zakupu nowej szyby...
Ostatnio zmieniony przez Serek 11-01-2010, 13:13, w całości zmieniany 1 raz  

deejay 
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Wysłany: 31-05-2009, 18:38   

ul. Torfowa , najlepszy szybiarz jakiego znam tanio i solidnie

http://www.zumi.pl/307493...claw,firma.html

Deo
[Usunięty]

Wysłany: 31-05-2009, 23:13   

ulica terenowa (chyba) 4
boczna ulicy buforowej ( na przeciw bylej chemii)
Tanio solidnie i dobrze uzupełniają szyby wstawiają nowe itp.
mi za nową szybę do C62A (zieloną) powiedzieli 260zł plus montaż :)

seir 
Mitsumaniak

Auto: Sprzedane
Wysłany: 31-05-2009, 23:19   

Terenowa to ten zakład co polecił też Soldi...

Mam rysę po wycieraczce i nie wiem czy mi to uzupełnią... nie ma tam rysy tylko jakby farba została na szybie...

Dobra po wypłacie wybiorę się w oba miejsca i zobaczę co i za ile wymyślą...

[ Dodano: 30-06-2009, 23:41 ]
Byłem na Terenowej. Za nową szybę (stara ma za dużo wad, żeby ją naprawiać) zapłacę 440 PLN (razem z wymianą). Opłaca się?

Odpowiedz do tematu