Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja Cari
Autor Wiadomość
matek997 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma GLX
Wysłany: 02-05-2009, 23:12   Moja Cari

Czesc, Jestem Mateusz mam 19 lat i mieszkam w Uk od paru lat, poprzedni pojazd peugeot 406 ST 1.8 LX pare fotek nizej, przygoda z cari zaczela sie ze zwlekalem z wymiana rozrzadu w moim puziu i wkoncu strzelil, :( bardzo bylo mi go szkoda i oddalem silnik do remontu lecz po 2 dniach okazalo sie ze trzeba zrobic wiecej zeczy, poniewaz pod koniec miesiaca zbliza sie przeglad i trzeba bylo go porobic , i w ten czas wstrzymalem naprawe puzia i sprzedalem na czesci a cari kupilem przez telefon od mojego mechanika ktory naprawial mojego puzia, jak ja kupilem totalny standard kolpaki stalowki i to tyle charczace audio i zaniedbane wnetrze, po paru dniach cari dostala nowe alu :d 195 50 15 akurat mi pasuja niechcialem tu wiekszych, potem ruszylem z CA poniewaz lubie muzyke i brakowalo mi tego czegos, na przodzie graja pioonerki a z tylu na polce JBL z 406 coupe z oprawkami z mojego puzia, w planach mam wstawienie stozka i pryciemnienie szyb 35% przod i tyl, i podswietlenie pod nogami ale to jesli bede miec natchnienie, i to na tyle z mojej historii oceniajcie :d

i jak na dzien dzisiejszy jestem zadowolny z cari pomimo paru wgniotow z zewnatrz i takich tam ale cari oddaje to na trasie :d pryspiesza kiedy chcem i nie tylko...

PUG:

i teraz Cari:

oceniajcie :d

matek997 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 31-05-2009, 17:13   

a wiec dzisiaj maly UPDATE moja cari nareszcie dostala hokej pod przedni zderzak;

ale jak znajde od lagi mk1 z wlotami to zaloze ten od laguny bo ten jest za krotki troszke :(

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 31-05-2009, 18:04   

matek997 napisał/a:
a wiec dzisiaj maly UPDATE moja cari nareszcie dostala hokej pod przedni zderzak

ze tak sie spytam niedyskretnie: po co? aby pstryknac fotke z zapalniczka?

moim skromnym zdaniem lepiej pasowalby od msx (w polsce koszt ok 550zl w aso wiec w UK okolo 100F).

werdew 
Forumowicz

Auto: Omega 2.2 Dti
Kraj/Country: UK
Wysłany: 31-05-2009, 21:22   

matek997 napisał/a:
jak ja kupilem totalny standard kolpaki stalowki i to tyle charczace audio i zaniedbane wnetrze

A wiesz coś na temat stanu technicznego :?:
tak na dzien dobry: paski, oleje, filtry, rozrząd :?:
Kiedy to wszystko było wymieniane? Chyba ze masz pełną historie serwisowa :!: :?:
Jaki przebieg?

ps. witamy w klubie 3dimond

"matek997 napisał/a:
a wiec dzisiaj maly UPDATE moja cari nareszcie dostala hokej pod przedni zderzak

arturro napisał/a
ze tak sie spytam niedyskretnie: po co? aby pstryknac fotke z zapalniczka? "

Ewentualnie żeby ryć garby na ulic.[/b]
ex: Galant 2.0 automat 98r
ex: SAAB 9-5 2.3t
ex: Astra 1.6 16v 01r
ex: MG ZT 190+ 2.5 V6 03r
ex: Volvo S40 automat 97r
aktu. Omega 2.2 Dti sedan 01r

matek997 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 31-05-2009, 21:49   

1. mialem taki hokej w 406 podobalo mi sie ;) wiec tutaj tez postanowilem lecz ten jest zakrutki wiec bede musial kupic taki sam jak do 406 od lagi i bedzie pasowac
2. autko mialo 100tys mil jak kupilem teraz ma 110tys., stan techniczy OK zero problemow rozad wymieniany przy 95tys. i byl zle ustawiony i moj mechanik go ustawial i teraz jest ok.

3. aha nie widzialem jeszcze tej od msx czy jak to sie nazywa i chetnie zobacze i sie moze skusze lub z jakies rozbitka tutaj wyciagne :d

4. zapalniczka zeby zobaczyc odstep miedy hokejem a ziemia :d

aaa i w rzyczywistosci ten hokej calkiem inaczej wyglada niz tu na tych zdjeciach ladniej ze tak powiem zrobie fotki jak umyje auto

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-05-2009, 23:40   

hokeja mam ja Wichura1 i Lewy. Kazdy z w/w ma fotki wystarczy poszperać

Odpowiedz do tematu