Moja Cari |
Autor |
Wiadomość |
matek997
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma GLX
|
Wysłany: 02-05-2009, 23:12 Moja Cari
|
|
|
Czesc, Jestem Mateusz mam 19 lat i mieszkam w Uk od paru lat, poprzedni pojazd peugeot 406 ST 1.8 LX pare fotek nizej, przygoda z cari zaczela sie ze zwlekalem z wymiana rozrzadu w moim puziu i wkoncu strzelil, bardzo bylo mi go szkoda i oddalem silnik do remontu lecz po 2 dniach okazalo sie ze trzeba zrobic wiecej zeczy, poniewaz pod koniec miesiaca zbliza sie przeglad i trzeba bylo go porobic , i w ten czas wstrzymalem naprawe puzia i sprzedalem na czesci a cari kupilem przez telefon od mojego mechanika ktory naprawial mojego puzia, jak ja kupilem totalny standard kolpaki stalowki i to tyle charczace audio i zaniedbane wnetrze, po paru dniach cari dostala nowe alu :d 195 50 15 akurat mi pasuja niechcialem tu wiekszych, potem ruszylem z CA poniewaz lubie muzyke i brakowalo mi tego czegos, na przodzie graja pioonerki a z tylu na polce JBL z 406 coupe z oprawkami z mojego puzia, w planach mam wstawienie stozka i pryciemnienie szyb 35% przod i tyl, i podswietlenie pod nogami ale to jesli bede miec natchnienie, i to na tyle z mojej historii oceniajcie :d
i jak na dzien dzisiejszy jestem zadowolny z cari pomimo paru wgniotow z zewnatrz i takich tam ale cari oddaje to na trasie :d pryspiesza kiedy chcem i nie tylko...
PUG:
i teraz Cari:
oceniajcie :d |
|
|
|
 |
matek997
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 31-05-2009, 17:13
|
|
|
a wiec dzisiaj maly UPDATE moja cari nareszcie dostala hokej pod przedni zderzak;
ale jak znajde od lagi mk1 z wlotami to zaloze ten od laguny bo ten jest za krotki troszke
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2009, 18:04
|
|
|
matek997 napisał/a: | a wiec dzisiaj maly UPDATE moja cari nareszcie dostala hokej pod przedni zderzak |
ze tak sie spytam niedyskretnie: po co? aby pstryknac fotke z zapalniczka?
moim skromnym zdaniem lepiej pasowalby od msx (w polsce koszt ok 550zl w aso wiec w UK okolo 100F). |
|
|
|
 |
werdew
Forumowicz

Auto: Omega 2.2 Dti
Kraj/Country: UK
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Paź 2008 Posty: 369 Skąd: Berkshire/Wokingham
|
Wysłany: 31-05-2009, 21:22
|
|
|
matek997 napisał/a: | jak ja kupilem totalny standard kolpaki stalowki i to tyle charczace audio i zaniedbane wnetrze |
A wiesz coś na temat stanu technicznego
tak na dzien dobry: paski, oleje, filtry, rozrząd
Kiedy to wszystko było wymieniane? Chyba ze masz pełną historie serwisowa
Jaki przebieg?
ps. witamy w klubie 3dimond
"matek997 napisał/a:
a wiec dzisiaj maly UPDATE moja cari nareszcie dostala hokej pod przedni zderzak
arturro napisał/a
ze tak sie spytam niedyskretnie: po co? aby pstryknac fotke z zapalniczka? "
Ewentualnie żeby ryć garby na ulic.[/b] |
_________________ So always look on the bright side of death
Just before you draw your terminal breath.
-------------------------------------------------
ex: Galant 2.0 automat 98r
ex: SAAB 9-5 2.3t
ex: Astra 1.6 16v 01r
ex: MG ZT 190+ 2.5 V6 03r
ex: Volvo S40 automat 97r
aktu. Omega 2.2 Dti sedan 01r
 |
|
|
|
 |
matek997
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 31-05-2009, 21:49
|
|
|
1. mialem taki hokej w 406 podobalo mi sie wiec tutaj tez postanowilem lecz ten jest zakrutki wiec bede musial kupic taki sam jak do 406 od lagi i bedzie pasowac
2. autko mialo 100tys mil jak kupilem teraz ma 110tys., stan techniczy OK zero problemow rozad wymieniany przy 95tys. i byl zle ustawiony i moj mechanik go ustawial i teraz jest ok.
3. aha nie widzialem jeszcze tej od msx czy jak to sie nazywa i chetnie zobacze i sie moze skusze lub z jakies rozbitka tutaj wyciagne :d
4. zapalniczka zeby zobaczyc odstep miedy hokejem a ziemia :d
aaa i w rzyczywistosci ten hokej calkiem inaczej wyglada niz tu na tych zdjeciach ladniej ze tak powiem zrobie fotki jak umyje auto |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 31-05-2009, 23:40