|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 15-10-2009, 20:40 |
co byscie kupili? |
Autor |
Wiadomość |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 05-06-2009, 14:02
|
|
|
bike_power, czy Ty widzisz szczegóły?
Te ksenony to HID-y nawet na tych zdjęciach widać, że pewnie z 7000K, w nocy nie bedziesz nic widział... to niezgodna z prawem przeróbka za która traci się dowód a w przypadku kolizji, nawet w przypadku gdy ktoś Ci wyjedzie mogą orzec współwinę!
Fotele są przełożone z innego Gala i z tym kolorem tapicerki wyglądają po porstu paskudnie... Zamiast na skórach skup się na stanie technicznym, bo w ten sposób nie kupisz dobrego Galanta. Poza tym to wersja przedliftowa...
Jeśli zależy Ci na tych ksenoanch to szukaj niemca.... |
|
|
|
 |
piotruswie
Mitsumaniak piotruswie
Auto: Galant 97 kombi EA5W 2.5 V6
|
Wysłany: 05-06-2009, 14:20
|
|
|
ja mam EA5W w ful wypasie i manualu
dla mnie to idealne auto przestronne wygodne i mimo wszystko szybkie
oczywiście w miare jedzenia rośnie apetyt i 9 sek. do setki już zaczyna być mało
ale zawieszenie wsio rekompensuje, jeżdzę szybko i jeszcze nie udało mi się wyprowadzić miśka z toru jazdy
A6 są dużo droższe od gala a bawarki no cóż to trza lubić i głowe na łyso zgolić
układ jezdny w galu pozwala na więcej niż można a brzmienie V6 można by słuchać bez końca
oczywiście sam podejmiesz decyzję ale ja bym się nie zastanawiał i brał gala
co do tego 3 innego modelu różni się dlatego że to amerykańska wersia i powiem szczerze deskę rozdzielczą zrobili dla amerykanów czyli w tandetnym plastiku, wystrzegałbym się ich
pozdrawiam |
_________________ My wiemy co dobre
 |
|
|
|
 |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-06-2009, 14:47
|
|
|
To jest Misio jakiegoś mitsumaniaka. Co do Zenonów to ktoś musiał zrobić coś więcej niż tylko wpakować je pod klosz. Nie świeci całym odbłyśnikiem, tylko jakby była soczewka założona. Poza tym to Bi-zenon więc jakość powinna być niezła. Nie wiadomo jak z montażem tego (fachura czy druciarstwo). Ale jak Owczar dopisał, te sqrzane fotele faktycznie przy tej tapicerce zajeżdżają jakąś tandetą. Możliwie że i cała reszta może być tego typu. I Fakt wygląd jest ważny (choć misiu wyglądem sam w sobie miażdży), to stan techniczny jest najważniejszy.
Pzdr |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 05-06-2009, 15:00
|
|
|
Rzeczywiście nie zwróciłem uwagi na tą snop światła.
To galant marexiego, a te kseony są zamontowane solidnie, pamiętam ten temat. |
|
|
|
 |
bike_power
Nowy Forumowicz
Auto: opel omega
|
Wysłany: 06-06-2009, 06:22
|
|
|
wczoraj gadalem z gosciem co 15 lat w serwisie mitsubishi robil i mowi ze nic innego jak te auta by mi niepolecil wiec chyba wezme gala:) mowil tez ze musze do 200000km szukac zeby gaz zalozyc i ze bede mega zadowolony z auta jak i jego bezawarjnosci. zreszta kumpel jego syn ma eclipse z 94 roku i nie narzeka:) |
Ostatnio zmieniony przez BigTomala 07-06-2009, 11:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|