|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mój Galancik |
Autor |
Wiadomość |
Qulek82
Nowy Forumowicz

Auto: Galant
|
Wysłany: 08-06-2009, 19:54 Mój Galancik
|
|
|
Hm a więc tak witam wszystkich pierwszego miśka kupiłem jakieś 3 lata temu był to Colt CAO GLXi 1.6 93r. ciemno niebieski. Hmmmm co to było za autko porostu niezawodne przez 3 latka śmigało bez żadnych problemów, teraz pomyka nim jakaś dziewczyna z Lubina (pozdrawiam i szerokości ). Mniej więcej jakiś czas temu narodził sie pomysł zakupu czegoś większego, i co padło na Galanta kombi i koniecznie w dieslu, długo nie szukając przyjechał do mnie z Austrii 97 rok. Oczywiście nie obyło się bez problemów po zarejestrowaniu i pierwszej dłuższej jeździe po autostradzie A4 padła uszczelka pod głowicą. Po wymianie uszczelki rozrządu i paru innych pierdół jestem szczęśliwym posiadaczem pięknego Galanta. Cóż więcej pisać.
Pozdrawiam Mateusz
 |
|
|
|
 |
wilk88
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant EA6W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 26 Wrz 2008 Posty: 613 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 08-06-2009, 21:47
|
|
|
Co tu dużo pisać- PIĘKNY !!! Też mam diesla w kombi, a co najlepsze też jestem Mateusz Szerokiej drogi!
P.S Jak będziesz miał okazję to wymień kierunki na białe |
_________________ "Jaka to bitwa? gdzie Biblia, ty mi powiedz
Europa sra przepychem by Afrykę żywić głodem
Co tydzień w poświęconej wodzie moczysz palce
Którymi oczy byś wydłubał za pięć złotych na klatce..."
(EX)-Toyota Corolla E8 DX- pierwszy samochód,wielki sentyment
-Mitsubishi Galant EA6W
 |
|
|
|
 |
kungfumiszcz
Mitsumaniak

Auto: Galant 2000 ST.W GLS
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Kwi 2008 Posty: 120 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 08-06-2009, 21:51
|
|
|
dokladnie, wymienilem kierunki na biale, gal pierdyliard razy ladniejszy, a koszt prawie zaden. a przy okazji... no ladne cacko! |
_________________ do or do not, there's no try |
|
|
|
 |
Piospi
Mitsumaniak

Auto: Galant Avance 03' 2.5 V6
|
Wysłany: 08-06-2009, 22:18
|