|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyprawa do Czarnobyla |
Autor |
Wiadomość |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-06-2009, 16:24 Wyprawa do Czarnobyla
|
|
|
Cześć,
na początku wakacji strefazero.org oraz Polskie Towarzystwo Nukleoniczne organizują kolejny wyjazd do zamkniętej strefy wokół Czarnobylskiej Elektrowni Jądrowej.
Dla wyjaśnienia:
strefazero.org - to mój znajomy Paweł.
Polskie Towarzystwo Nukleoniczne - dr Rabiński z Instytutu Problemów Jądrowych w Świerku
Osobiście uczestniczyłem w jednym wyjeździe i gorąco polecam. Są duże szanse, że również pojadę na ten wyjazd.
Wyjazd odbędzie się w terminie 7-13 lipca 2009
Ulotka ze wszystkimi informacjami dotyczącymi wyjazdu [POD TYM LINKIEM | PDF ]
Wszystkie aktualne informacje dotyczące poprzednich oraz nowych wyjazdów w te rejony znajdziesz na stronie strefazero.org oraz forum (wymagana rejestracja aby zobaczyć wszystkie tematy).
Pozwoliłem sobie na zamieszczenie tej informacji tylko i wyłącznie dlatego, że Paweł zobowiązał się zorganizować wyjazd dla pewnej grupy osób, a brakuje mu jeszcze kilku uczestników do niezbędnego kompletu.
Tak jak poprzednio, poza zobaczeniem wszystkiego co zawarte jest w programie (można o tym mówić oficjalnie), będziesz mógł/-a postrzelać sobie z karabinu kałasznikow oraz innej broni na poligonie wojskowym - wybór zależy od decyzji większości w grupie (o strzelaniu Paweł nie może napisać oficjalnie w programie wyjazdu, oraz na stronie).
Zapisy na wyjazd przez formularz na stronie. Jeżeli jesteś zainteresowany/-a - zapisz się. Jeżeli znasz kogoś kto mógłby być zainteresowany, przekaż mu proszę tę informację.
Dla wszystkich, którym na drodze do wyjazdu może stanąć brak paszportu informacja: Paweł jest w stanie skrócić czas wydania paszportu do produkcyjnego minimum = od złożenia dokumentów w urzędzie do odbioru paszportu max. 5 dni.
Jeżeli masz jakieś pytania pisz śmiało: info(małpa)strefazero.org |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Piwor
Mitsumaniak

Auto: 730d
|
Wysłany: 09-06-2009, 21:14
|
|
|
Gdyby nie koszt, już bym jechał. Od długiego czasu kombinuje taki wyjazd. Eh, aż mi się smutno zrobiło. |
_________________ 01270/KMM
ex-Cari 1.8 SOHC 2008-2010.
Cari 1.8 GDI 2010-2013 -> SOHC 2014 - 2018
730d 2018 - |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 09-06-2009, 21:34
|
|
|
szkoda, że w tym terminie juz mam plany, ale w przyszłości bardzo chętnie sie na to piszę. |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
sibi
Mitsumaniak

Auto: Chrysler Grand Voyager 3.3 AWD
|
Wysłany: 09-06-2009, 22:27
|
|
|
sam nie dam rady ale poinformowałem znajomych na forum VKP może ktoś się jeszcze znajdzie |
_________________ No i stało się nie mam miśka mam za to
Chrysler Grand Voyager 3.3 V6 AWD - nie dość że automat to z napędem na 4 łapy |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 09-06-2009, 22:57
|
|
|
Jeśli chodzi o przyszłe wyjazdy to trzeba śledzić stronę strefyzero. Można chyba też się zapisać na powiadamiacz mailingowy z tego co pamiętam. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|
|