Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyprawa do Czarnobyla
Autor Wiadomość
Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 09-06-2009, 16:24   Wyprawa do Czarnobyla

Cześć,
na początku wakacji strefazero.org oraz Polskie Towarzystwo Nukleoniczne organizują kolejny wyjazd do zamkniętej strefy wokół Czarnobylskiej Elektrowni Jądrowej.

Dla wyjaśnienia:

strefazero.org - to mój znajomy Paweł.
Polskie Towarzystwo Nukleoniczne - dr Rabiński z Instytutu Problemów Jądrowych w Świerku

Osobiście uczestniczyłem w jednym wyjeździe i gorąco polecam. Są duże szanse, że również pojadę na ten wyjazd.

Wyjazd odbędzie się w terminie 7-13 lipca 2009

Ulotka ze wszystkimi informacjami dotyczącymi wyjazdu [POD TYM LINKIEM | PDF ]

Wszystkie aktualne informacje dotyczące poprzednich oraz nowych wyjazdów w te rejony znajdziesz na stronie strefazero.org oraz forum (wymagana rejestracja aby zobaczyć wszystkie tematy).

Pozwoliłem sobie na zamieszczenie tej informacji tylko i wyłącznie dlatego, że Paweł zobowiązał się zorganizować wyjazd dla pewnej grupy osób, a brakuje mu jeszcze kilku uczestników do niezbędnego kompletu.

Tak jak poprzednio, poza zobaczeniem wszystkiego co zawarte jest w programie (można o tym mówić oficjalnie), będziesz mógł/-a postrzelać sobie z karabinu kałasznikow oraz innej broni na poligonie wojskowym - wybór zależy od decyzji większości w grupie (o strzelaniu Paweł nie może napisać oficjalnie w programie wyjazdu, oraz na stronie).

Zapisy na wyjazd przez formularz na stronie. Jeżeli jesteś zainteresowany/-a - zapisz się. Jeżeli znasz kogoś kto mógłby być zainteresowany, przekaż mu proszę tę informację.

Dla wszystkich, którym na drodze do wyjazdu może stanąć brak paszportu informacja: Paweł jest w stanie skrócić czas wydania paszportu do produkcyjnego minimum = od złożenia dokumentów w urzędzie do odbioru paszportu max. 5 dni.

Jeżeli masz jakieś pytania pisz śmiało: info(małpa)strefazero.org

Piwor 
Mitsumaniak

Auto: 730d
Wysłany: 09-06-2009, 21:14   

Gdyby nie koszt, już bym jechał. Od długiego czasu kombinuje taki wyjazd. Eh, aż mi się smutno zrobiło.

ex-Cari 1.8 SOHC 2008-2010.
Cari 1.8 GDI 2010-2013 -> SOHC 2014 - 2018
730d 2018 -

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 09-06-2009, 21:34   

szkoda, że w tym terminie juz mam plany, ale w przyszłości bardzo chętnie sie na to piszę.

sibi 
Mitsumaniak

Auto: Chrysler Grand Voyager 3.3 AWD
Wysłany: 09-06-2009, 22:27   

sam nie dam rady ale poinformowałem znajomych na forum VKP może ktoś się jeszcze znajdzie :D

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 09-06-2009, 22:57   

Jeśli chodzi o przyszłe wyjazdy to trzeba śledzić stronę strefyzero. Można chyba też się zapisać na powiadamiacz mailingowy z tego co pamiętam.

Odpowiedz do tematu