|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Żywiec Afterparty |
Autor |
Wiadomość |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2009, 22:54 Żywiec Afterparty
|
|
|
Tak zapytam się, bo może ktoś byłby zainteresowany aby niedzielę 30, która i tak będzie dniem wyjazdowym żeby zrobić mały skok, np do Zakopanego. Ja nawet byłbym skłonny zostać tam na jedną nockę i połazi po tatrach w niedziele, a w poniedziałek dopiero wrócić.
Oczywiście tak tylko palnąłem może ktoś ma ciekawszy pomysł na aranżację 30 i może nawet 31 sierpnia.
Pytam ponieważ zakładam, że nie tylko ja będę miał więcej wolnego niż czwartek - niedziela. Ciekaw jestem jak Wam taki pomysł przypadnie do gustu.
|
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-05-2009, 23:46
|
|
|
Czarcik napisał/a: | Ja nawet byłbym skłonny zostać tam na jedną nockę i połazi po tatrach w niedziele |
chyba po krupówkach....
żeby sie wybać w tatry, to musisz startować w marsz najpóźniej o 8 rano, aby wrócić o sensownej godzinie z powrotem do zakopanego, a po sobotniej nocy na zlocie z kondycją może być licho, nie mówiąc o której trzebaby sie spakować ze zlotu, aby być rano w zakopcu. |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
os12
Mitsumaniak Andrzej
Auto: Galant EA5W 2,5V6 kombi aut
Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 281 Skąd: Bielsko-Biała/Andrychów
|
Wysłany: 01-06-2009, 07:43
|
|
|
taka skromna uwaga
uroczyste zakończenie Zlotu w niedzielę ok 12-13
wcześniej finał piłki nożnej i może coś jeszcze, a na pewno ogłoszenie zwycięzców w konkursach i wręczenie nagród
więc ........???? |
|
|
|
 |
junior81
Mitsumaniak Adamo

Auto: VW POLO 9N 1.4 2003
|
Wysłany: 01-06-2009, 14:35
|
|
|
Ciężko będzie ja muszę w poniedziałek w robocie sie stawić. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2009, 18:50
|
|
|
Ja też wypadam, i też z tytułu niestety braku urlopu |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2009, 09:02
|
|
|
No jeśli organizacja zlotu przekona mnie do tego, by zostać aż do zamknięcia, to wielki szacun dla organizatorów i porzucę wszelkie szatańskie plany. |
|
|
|
 |
grabsio [Usunięty]
|
Wysłany: 10-06-2009, 19:29
|
|
|
dokladnie tak ja wrocic moge w poniedzialek a jak fajna impra bedzie zostaje do srody |
|
|
|
 |
|
|