|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant 2.0 GLSi 4A/T |
Autor |
Wiadomość |
Deva
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant GLSi 4A/T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-06-2009, 19:05 Galant 2.0 GLSi 4A/T
|
|
|
Witam mam na imie Marek:-)
Swoja przygode z mitsu zaczelem we wrzesniu 07 kiedy to sprowadzilem sobie pieknego Colta 2 z roku 91 model GLXi
Bylo to piekne i kochane autko pisze bylo gdyz niestety w lipcu 08 uleglo dosyc powaznemu wypadkowi. Udezylem wtedy w mazde 626 z predkoscia za duza:-( okazalo sie ze Colt byl naprawde twardy i uratowal nam zycie:-) sam swoje niestety stracil
Niestety nie bylo juz sensu go naprawiac gdyz dostala rama i dach. Wtedy zapadla decyzja ze kupujemy kolejne auto tej marki;-) po kilku tygodniach szukania udalo nam sie znalesc Galanta;-) praktycznie po pierwszym obejrzeniu go postanowilismy ze musi byc nasz. No i wkoncu udalo sie i od sierpnia 08 jestesmy szczesliwymi posiadaczami Galanta 93 2.0 GLSi 4A/T jest piekny i bardzo wygodny dzieki swoim walorom przekonal mnie juz calkowicie do tej marki i wiem ze nigdy nie kupie juz innego autka niz Mitsu no moze malucha bo tez jestem milosnikiem tej marki;-) i nawet mam dosyc spore osiagniecia w tym temacie;-) Bym zapomnial pokazac wam mojego galusia;-)
Wiecej fotek jego nie mam ale mysle ze za jakis czas beda nowe i pokaze wam;-)
Pozdrawiam wszystkich;-) |
Ostatnio zmieniony przez mkm 14-06-2009, 19:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24281 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 15-06-2009, 07:48
|
|
|
Colciki sa wdzieczne - fakt.
Pozdrawia wlasciciel podobnej kolekcji
niestety w przyszlosci mozesz miec problem z kupnem nowszego Misia - powiedzmy, ze po roku 2002 zaczela sie era oszczedzania, montazu w Europie (wczesniej tez 2 modele tu robili) i innych kraja - ucierpiala na tym jakosc...; no i wyglad juz nie ten
ponadto te 2 modele, ktore posiadasz/les - ew. serwis np. zawieszenia jest przyjemnoscia - bo jest wszystko proste i solidne... a pod maska jest sporo miejsca na rozne operacje |
|
|
|
 |
Deva
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant GLSi 4A/T
|
Wysłany: 15-06-2009, 12:25
|
|
|
Zawieszenie ostatnio wymienialem;) i fakt jest bardzo proste i przyjemnie sie to robi;) natomiast co do miejsca pod maska to niestety jest tam ciezko cos wcisnac:( jest tam kompletny brak miejsca:( jest to ponoc jakas limitowana wersja Galusia i byla robiona tylko od 01.2003 do 03.2003 i nawet nie byla wypuszczona na rynek europejski ta informacje mam ze stronki producenta jak zaczelem szukac co to jest za model dokladnie zeby kupic dobre czesci, bo katalogowe w sklepach nie pasowaly. A dodatkowo mam jeszcze instalacje gazowa ktora swoje miejsce tez zajmuje wiec niestety troszke kiszka:( |
|
|
|
 |
|
|