|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
3000GT Otomoto - na prośbę kolegi! |
Autor |
Wiadomość |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 15-06-2009, 21:27 3000GT Otomoto - na prośbę kolegi!
|
|
|
Chciałbym zapytać Was o opinie o to auto:
3000GT
Co sądzicie, czy to może od kogoś z klubu? czy warto i takie tam....
piszcie - może będzie nowy Mitsumaniak |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Raafaaell [Usunięty]
|
Wysłany: 17-06-2009, 10:54
|
|
|
Witaj. Cóż tu napisać... Wersja usa base , raczej był to Stealth z przodem i tyłem od 3000GT - świadczy o tym rodzaj bocznych trójkątnych szybek , silnik włożony 24V - te wersje miały 12V , cały lakier nowy , tylny zderzak od nowszego modelu 3000GT , lampy od starszego itd. Moim zdaniem autko złożone z tego co było pod ręką aktualnie. Jeśli tak nie jest , niech ktoś mnie poprawi...
Nawet tylny pas między światłami nosi oznaczenie GTO... wersję 3000GT produkowaną na rynek japoński i angielski 4x4 N/A... |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 17-06-2009, 13:46
|
|
|
dzięki!
może ktoś chciał mieć auto inne niż wszyscy, albo stworzył szczep nie z tej ziemi. tak czy siak trzeba zobaczyć na żywo i ocenić |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Raafaaell [Usunięty]
|
Wysłany: 17-06-2009, 17:46
|
|
|
Na pewno było robione na sprzedaż od podstaw , w innym celu nie powstają takie rzeczy... części i bebechy to max 8k pln , tak mi się wydaje. Ja bym sobie darował , ale jak coś to uważajcie. |
|
|
|
 |
|
|