Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Klimatyzacja- problemy
Autor Wiadomość
Bruno 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse G1 rok 93
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-06-2009, 23:16   Klimatyzacja- problemy

Mam pytanie, zna ktoś zakład naprawy klimatyzacji w okolicach Jeleniej Góry, Wrocław, Wałbrzych i okolice? Klimatyzacja sprawna ale ucieka gaz i w Jeleniej nie mogą tego zrobić albo nie chcą. Byłem już 3 razy i za każdym razem ją napełniałem za 250zł. Proszę o namiary gdzie bym ją uszczelnił.

mihau00 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi eclipse 1g
Wysłany: 05-06-2009, 09:20   

U mnie było to samo, okazało się że skraplacz do wymiany, znalazlem najtaniej za 500zł nówka, i sprężarka do uszczelnienia (350zł), koleś od razu przerobił na nowy gaz, więc mam teraz nabicie za 100 zł a nie za 250. Chłodzi że ho ho :)
Warsztat na Mazurach więc nie będę pisał dokładniej, szukaj czegoś bliżej.

Kosti 
Nowy Forumowicz

Auto: Eclipse 2g Eclipse 1g Targa
Wysłany: 12-06-2009, 21:00   

Niemoga ci nieszczelnosci znalesc? ehh zmien warsztat . powinni ci barwnik uv wrzucic i by znalezli ... sam robie w klimach od paru lat i zauwazylem ze duzo warsztatow robi sobie jaja z klientow napleniajac tylko a potem sie wypinaja na nich... porazka.

Bruno 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse G1 rok 93
Wysłany: 21-06-2009, 12:37   klimatyzacja

Najlepsze jest to, że dali barwnik i przy silniku nic nie widać. A nie chce im się sprawdzać wnętrza samochodu, tam chyba jest parownik i on chyba jest nieszczelny. Chcą abym ponownie ją nabił i zapłacił 250zł to może wtedy znajdą. Ten proces przechodziłem już 2 razy i chce zmienić warsztat ale nie wiem gdzie się udać. Proszę o pomoc!

Odpowiedz do tematu