|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 15-10-2009, 20:36 |
[EAx 97-04] 2,5 Manual Kombi 97' z Tczewa |
Autor |
Wiadomość |
Danyael
Mitsumaniak

Auto: EA5W-6A13-F4A42
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-06-2009, 22:45 [EAx 97-04] 2,5 Manual Kombi 97' z Tczewa
|
|
|
http://moto.allegro.pl/it...5_v6_163km.html
Co o tym powiecie? Może ktoś go zna?
Jutro po Bydgoszczy chyba skoczę zobaczyć jeszcze tego bo ceną i wyposażeniem kusi - od właściciela dowiedziałem się przez tel:
- kielichy lekka rdza ale bez purchli, karoseria bez rdzy, zrobione reparaturki w tylnych nadkolach,
-3 właściciel w Polsce, kupił 5 miesięcy temu, ma 2 samochody - jeździ innym i potrzebuje kasy dlatego sprzedaje(to mi trochę śmierdzi),
-widoczne pęknięcia na fotelu kierowcy,
-klima sprawna,
-abs kontrolka się pali - w serwisie powiedzieli ze to od hamulców tylnych (!?)
-słychać zawieszenie, ale jeździć się da,
-szyby ok poza czołową - nieoryginalna i jest pęknięta w prawym górnym rogu,
-letnich opon brak (to akurat szczegół),
-elektronika wszystko ok,
-silnik ok bez wycieków,
-brak listwy na dachu po prawej stronie od słupka do słupka - niedokładnie wiem o jaką część chodzi ale mówił, że szukał tego w Elblągu i Tczewie i nie dostał.
No i przedni zderzak wygląda podobnie jak w tym bydgoskim... ale cena jest jeszcze do negocjacji... jak myślicie czy z nareperowaniem wszystkiego zmieściłbym się w 3K? Jutro postaram się pojechać i zobaczyć go na żywo, czy w ogóle warto ruszać... |
|
|
|
 |
andi18
Mitsumaniak

Auto: Galant E52A 1.8 4G93+LPG 96'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Sty 2009 Posty: 85 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 21-06-2009, 23:38 Re: 2,5 Manual Kombi 97' z Tczewa
|
|
|
Danyael napisał/a: |
-szyby ok poza czołową - nieoryginalna i jest pęknięta w prawym górnym rogu,
|
A zastanawiałeś się dlaczego jest nieoryginalna i peknięta?
Auto mogło mieć poważnego dzwona i cała buda może nie trzymać geometrii... znajomy miał tak w żuku, auto powypadkowe, jakiej by szyby nie wstawili, po jakimś czasie cała pękała i nikt nie umiał mu pomóc.
Po za tym już cena wskazuje na feler auta, skóra, 2,5, zarejstrowany, i poniżej 10 tys.? Takie promocje sie nie zdarzają, jesli już to auto kupuje rodzina, najdalej sasiad delikwenta. Ja bym nie popatrzył nawet na niego. |
|
|
|
 |
cyprys4 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2009, 07:41
|
|
|
Też z gościem gadałem na temat tego auta, z gadki wygląda na konkretnego, ale to różnie bywa.. Mówił mi to samo co Tobie. Wiem że kupował w maju łączniki i sworznie wahacza (można wyśledzić na allegro ) Niestety jak auto jest drogie, to każdy marudzi, a jak jest tanie to jest podejrzane...Ja mam za daleko i odpuściłem go sobie.. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2009, 11:43
|
|
|
Danyael napisał/a: | -szyby ok poza czołową - nieoryginalna i jest pęknięta w prawym górnym rogu, |
Tak jak andi napisał. Szyba czołowa jest klejona i nie pęka z byle powodu. Zderzak nie cacy, hamulce nie cacy, szyba pęknięta, maska ma nierówną szczelinę (przynajmniej na tym zdjęciu tak widać). Mógł mocno dostać i dla tego tak ma. Poza tym za mało zdjęć. Pewnie z drugiej strony widać na pierwszy rzut oka że bity |
|
|
|
 |
cyprys4 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2009, 15:43
|
|
|
Prawa strona auta (dostałem fotkę na prośbę od sprzedającego):
 |