|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 15-10-2009, 20:32 |
EA5A Avance?? |
Autor |
Wiadomość |
PLPynton [Usunięty]
|
Wysłany: 29-06-2009, 16:50
|
|
|
no wlasciciel taki specjalny. nie targuje sie, nie odbiera telefonow ale auto warte tej kasy choc ostatnio mi mowil ze ktos 16k oferowal za niego hehehe. akurat ten samochod pochodzi ze szwajcu z rejonow gdzie mieszkam i mialem okazje jechac z nim go ogladac przed kupnem takze te 16k to NICE TRY |
|
|
|
 |
marcinx
Nowy Forumowicz
Auto: Galant TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-06-2009, 22:16
|
|
|
witam
ale ten czarny to GDI i co z tym potem zrobisz?
pzdr |
|
|
|
 |
carlos3006
Nowy Forumowicz
Auto: galant 2.5v6 kombi SE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 6 Skąd: Warszawa/Siedlce
|
Wysłany: 29-06-2009, 23:00
|
|
|
Witam. Właściciel czarnego GDI ma też 2.5 v6 avance kombi tiptronik , oglądałem go był gdzieś z przodu malowany ale to kosmetyka raczej, moim zdaniem wart zainteresowania, gdybym dysponował taka kwotą być może był by mój Najlepiej pisać smsy do gościa to oddzwania, bo faktycznie trudno sie dodzwonić, a co do targowania to można coś wyrwać oczywiście w granicach rozsądku, wiadomo że dobrego gala cięzko kupić, Ważne że sprzedajacy nie kręci tylko mówi fakty, a o takich ciężko teraz. |
|
|
|
 |
|
|