Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Skupowanie L-300
Autor Wiadomość
drout
[Usunięty]

Wysłany: 18-06-2007, 13:40   Skupowanie L-300

Ostatnimi czasy zauważyłem ożywienie w temacie L300 a mianowicie ukazało sie wiele ogłoszen na temat skupowania japońskich busów. Idą na ilość nie na jakość. Ceny jakie proponują to ok 4000 z krótkiego i 6000-7000 za długą odmiane. Podobno idzie to do niemiec. Ktoś coś wie na ten temat, bądź słyszał. Ja bym swojego sprzedał no ale te 4000 to troszkę mało.

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-10-2007, 13:47   Re: Skupowanie L-300

drout napisał/a:
Ostatnimi czasy zauważyłem ożywienie w temacie L300 a mianowicie ukazało sie wiele ogłoszen na temat skupowania japońskich busów. Idą na ilość nie na jakość. Ceny jakie proponują to ok 4000 z krótkiego i 6000-7000 za długą odmiane. Podobno idzie to do niemiec. Ktoś coś wie na ten temat, bądź słyszał. Ja bym swojego sprzedał no ale te 4000 to troszkę mało.
A Hultaje też biorą ? Ja swojego H100 chętnie opylę za 4 tyś.

drout
[Usunięty]

Wysłany: 26-10-2007, 15:51   

Wtedy jak swojego opylałem to brali. Teraz nie wiem. Poszukaj bo się ogłaszali na allegro. Ale tam niższe ceny dawali.

makak 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi L 400
Wysłany: 26-12-2008, 14:17   

Prosty temat - pierw L 300-tki jadą do Hamburga a potem stateczkiem np. do Nigerii są przerabiane na 18-osobowe (tak, nie pomyliłem się osiemnaście osób miałem na myśli) i wożą ludzi. Stąd też cena za krótkiego, cena za długiego. Jak komuś się nie chce bujać z takim autem a jest w cienkim stanie to jest to sposób na sprzedaż bo liczy się sztuka a nie stan techniczny. Moja L 300-tka też jedzie do Nigerii. A oczywiście nasi laweciarze o wiele "cieniej" płacą niż można dostać w Hamburgu. Prosty temat Pan sprowadzający samochody nie jedzie "na pusto" do Niemiec tylko kupuje to Toyoty Hiace, Mitsubishi L 300 itp pakuje to na lawete i nie dość że że będzie w Niemczech zarobiony to podróż gratis:))
Jak coś to mam dobry kontakt na skup takich aut (kupują Nigeryjczycy-lepsza cena)
Pozdrawiam
Mitsubishi L 300 '95 (niedługo jedzie do Nigerii:))
Mitsubishi L 400 '98 (obecnie)
Honda Accord Aero Deck '95 (obecnie)

diegoamigos 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi l300
Wysłany: 30-06-2009, 22:15   

No to ja mam Mitsubishi l300 ale jest to lalunia:) w idealnym stanie, biały, 3 osobowy krótki, pełna dokumentacja nawet na hak, podpisana przez MITSUBISHI, ma przejechane zaledwie 116000KM udokumentowane. Auto pochodzi z Niemiec jestem jego drugim właścicielem, pierwszym była niemka:) Ile można dostać za takie coś?

LEWY 
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Wysłany: 02-07-2009, 14:18   

na pewno nie tyle ile Oczekujesz,
z tego co piszą przedmówcy to kupują na sztuki i stan jest na drugim miejscu.
Lepiej było by jeżeli to konieczność sprzedać go w klubie niż skazywać go na powolną śmierć.

gigant87 
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Wysłany: 02-07-2009, 14:25   

Nie opłaca się samochodów w dobrym stanie tam sprzedawać, płacą tak samo za dobry i zepsuty... byle jeździł.

Mam też kontakt do Nigeryjczyka- skupuje wszystkie japońce, które tylko nie są chłodzone powietrzem.

Najbardziej jest napalony na Toyoty Cariny.

Na pewno nie może być kolor czerwony- nie wiem czy słonie nie chcą klękać, czy jaki jest powód :P - ale broń boże czerwony.

Oczywiście najpierw do Niemiec trzeba to auto dowieźć, a później płynie do Nigerii.

Obecnie: F34

diegoamigos 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi l300
Wysłany: 02-07-2009, 23:19   

http://otomoto.pl/mitsubi...d-C9174847.html

to jest link do mojego mitsubishi l300 co opisywalem wczesniej

Odpowiedz do tematu