Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
DOBRY stomatolog
Autor Wiadomość
piotrek1975 
Nowy Forumowicz

Auto: mazda
Wysłany: 30-06-2009, 13:53   

Jak w temacie poszukuje dobrego stomatologa - a dobry to taki:
1. Który daje gwarancje na robote 12 miesiecy (może być mniej)
2. Jest sprawdzony
3. Ma w miare nowoczesny sprzęt

Dzięki

w odpowiedzi na zapytanie:

Ja od kilku miesięcy uczęszczam do lekarza na jasieniu-dr Łukasz Wisłocki, więc jeśli chodzi o 2 pytanie to byłem na 5 wizytach i jak na razie jestem bardzo zadowolony, pełen profesjonalizm, leczy pod mikroskopem, udziela pełnej inf co należy zrobić i dlaczego, co do sprzętu to na moje oko jest bardzo nowoczesny: mikroskop, na perwszej wizycie zrobil mi zdjęcie wszystkich zębów, a co najważniejsze to sobie leżysz i oglądasz TV, więc pełen relax, ostatnio nawet zasnąłem hehehe
szczerze polecam
058 303-96-47

sebekColt97 
Mitsumaniak

Auto: -
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-07-2009, 12:51   Gdzie do chirurga?

Witam. Nie chce rozpoczynać osobnego tematu, skoro już tutaj piszemy o lekarzach. Mam do was pytanie i prosze jak coś o radę. Chodzi mi, gdzie w Gdańsku są dobrzy chirurdzy, głównie specjalizujący w chirurgi skórnej(usuwanie różnych rzeczy,ropnych,zgrubień,jakieś narośla,kaszaki, itp), czyli bardziej estetyka,dermatologia,specjalizacja w usuwaniu różnych rzeczy na skórze. Czy są jakieś prywatne kliniki,gabinety zabiegowe prywatne,lub macie zaufanie i doświadczenie do państwowych poradni chirurgicznych(przyszpitalne np). Jak ktoś ma info to piszcie, dzięki.

andy1
[Usunięty]

Wysłany: 03-07-2009, 08:54   

sebekColt97 napisał/a:
Czy są jakieś prywatne kliniki,

Jeśli zależy Ci na bardzo dobrym wykonaniu takowego zabiegu polecam tego pana:

Szarmach Henryk, prof. dr hab. nauk med. dermatolog. Gabinet
80-041 Gdańsk, gen. Fieldorfa 21
woj. Pomorskie, pow. Gdańsk, gm. Gdańsk
(Tel) 0583207422

To już dziadek, ale jest profesorem dermatologii i naprawdę zna się na rzeczy, gdyby nawet on nie prowadził już działalności (ostatni raz bylem u niego ok 5 lat temu) - schedę po nim przejął syn - Adam Szarmach którego też mogę polecić.

Gabinet mają na oruni górnej, więc niedaleko od Ciebie z Hełmu, ewentualnie możesz sprawdzić, czy przyjmują w spółdzielni lekarskiej na ul. Podbielańskiej (obok Krewetki).

Ogólnie na Podbielańskiej mają dobrych lekarzy, więc warto tam zajrzeć :)

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 03-07-2009, 09:20   

andy1 napisał/a:
Hełmu,

Chełmu :)

Odpowiedz do tematu