|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
radio |
Autor |
Wiadomość |
Herdi [Usunięty]
|
Wysłany: 24-06-2009, 07:16
|
|
|
gdzie podłączyłeś masę, ten czarny przewodzik z kostki ISO ? |
|
|
|
 |
mikall0
Mitsumaniak

Auto: Cari 1,9 DID 102KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-06-2009, 17:23
|
|
|
Herdi napisał/a: | gdzie podłączyłeś masę, ten czarny przewodzik z kostki ISO ? | Do czarno-żółtego przewodu. |
|
|
|
 |
Herdi [Usunięty]
|
Wysłany: 24-06-2009, 17:26
|
|
|
mikall0 napisał/a: | Herdi napisał/a: | gdzie podłączyłeś masę, ten czarny przewodzik z kostki ISO ? | Do czarno-żółtego przewodu. | spróbuj przepiąć pod śrubkę do masy a nie pod śrubkę do plastiku. |
|
|
|
 |
mikall0
Mitsumaniak

|
Wysłany: 24-06-2009, 18:24
|
|
|
Herdi napisał/a: | mikall0 napisał/a: | Herdi napisał/a: | gdzie podłączyłeś masę, ten czarny przewodzik z kostki ISO ? | Do czarno-żółtego przewodu. | spróbuj przepiąć pod śrubkę do masy a nie pod śrubkę do plastiku. |
a mozesz jaśniej, Pod jakie śrubki? |
|
|
|
 |
Herdi [Usunięty]
|
Wysłany: 24-06-2009, 18:32
|
|
|
mikall0 napisał/a: | Herdi napisał/a: | mikall0 napisał/a: | Herdi napisał/a: | gdzie podłączyłeś masę, ten czarny przewodzik z kostki ISO ? | Do czarno-żółtego przewodu. | spróbuj przepiąć pod śrubkę do masy a nie pod śrubkę do plastiku. |
a mozesz jaśniej, Pod jakie śrubki? |
pod jakąkolwiek byle wkręconą w blachę a nie w plastik, w część karoserii odwieczny problem masy w japończykach, nei mówię że u Ciebie akurat to to ale warto sprawdzić. |
|
|
|
 |
mikall0
Mitsumaniak

|
Wysłany: 06-07-2009, 19:57
|
|
|
Podlaczylem radiocd i tak to wyglada:
-przewody napieciowe podlaczylem do jednego przewodu bo nie znalazlem napiecia z kluczyka i dziala mi nawet bez wlozonego kluczyka
-mase podpiolem do tego najgrubszego przewodu z samochodu bodajze 2,5mm2
-zostaly mi 3 przewody z samochodu: 2 niebieskie i czarno-zolty
-z radia zostaly mi 2 przewody:brazowy i niebiesko bialy.
O dziwo gra
gdzie mam napiecie z kluczyka? Wkladalem do pozostalych wolnych przewodow zolty przewod i probowalem wlaczac radio i nie wlaczalo sie radio. Do jakiego przewodu mam podlaczyc antene? Co z pozostalymi przewodami? Do czego sluza? Czy w ten sposob podlaczone radio nie bedzie robilo jakis zwarc? |
|
|
|
 |
|
|