|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Wjechałem do garażu i rano nie mogłem odpal |
Autor |
Wiadomość |
szymonbombi
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-07-2009, 19:09 [Cari 1.8 GDI] Wjechałem do garażu i rano nie mogłem odpal
|
|
|
Co jest przyczynom?? Gdzie sie znajduje pompa paliwa?? Kręci dobrze równo objwy są takie jak by niebło paliwa przy odpalaniu nie dymi laampka CE nie swieci sie |
Ostatnio zmieniony przez szymonbombi 08-07-2009, 19:36, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
demeone
Mitsumaniak

Auto: Carisma '98 1.8 GDI
Kraj/Country: UK
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Wrz 2008 Posty: 598 Skąd: Szczecin/Manchester
|
Wysłany: 08-07-2009, 19:25
|
|
|
Pompa jest w baku paliwa. pod tylną kanapą. Osłonieta przykręconą blachą. Jak chcesz sprawdzic pompe to otwórz maske i poszukaj zaraz na scianie grodziowej czarnej wtyczki z jednym kabelkiem. Bedzie razem z niebieską wtyczką także z pojedynczym kablem. A wiec do czarnej podłącz plus od akumulatora i na słuch kapniesz sie czy to pompa. W sumie to sprawdzisz czy działa czy nie
A po za tym napisz cos wiecej jakie były objawy przy próbie odpalenia. Czy kręcił rozrusznik. Czy paliła sie lampka CE? Wiecej szczegółów bo tak to ciezko cos powiedziec. |
|
 |
|
|