|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1,9TD 98r.] Przegub wewnętrzny |
Autor |
Wiadomość |
arturos998 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-07-2009, 12:03 [Cari 1,9TD 98r.] Przegub wewnętrzny
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów. Wymieniłem ostatnio przegub zewnętrzny lewy w mojej Cari 98r. 1,9 TD, niestety okazało się, że mam uszkodzony również przegub wewnętrzny. Z jednego wianka wysypały się wszystkie igiełki czy jak inaczej to nazwać. Moje pytanie brzmi gdzie można dostać taki przegub, czy wogóle dostępne są zamienniki i ile to może kosztować. Ewentualnie czy ktoś może regeneruje taki przegub. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
[ Dodano: 06-07-2009, 14:10 ]
Dzwoniłem do Japaneze, dostępne tylko w oryginalne cena 1100!!! Chyba pozostaje mi szukać czegoś używanego... |
|
|
|
 |
orzech [Usunięty]
|
|
|
|
 |
arturos998 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-07-2009, 20:55
|
|
|
Na allegro już szukałem, linki które podałeś dotyczą przegubów zewnętrznych które już wymieniłem. Nie ma dostępnych w zamiennikach przegubów wewnętrznych.
W zasadzie temat już rozwiązany zamówiłem używany przegub za 50 PLN, także temat można zamknąć. |
|
|
|
 |
cavemann [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2009, 14:17
|
|
|
wewnętrzny to chodziło ci o krzyżak, nowy kosztuje prawie 1000 zł. za 50 to świetna cena jeśli będzie cio chodził długo |
|
|
|
 |
|
|