|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podziękowanie za pomoc i transport do/ze szpitala |
Autor |
Wiadomość |
sebekColt97
Mitsumaniak
Auto: -
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-07-2009, 08:38 Podziękowanie za pomoc i transport do/ze szpitala
|
|
|
Nie 1 raz przekonałem, że na tym forum są ludzie bliscy sobie jak rodzina, no jesteście super i tyle. Nie spodziewałem, że będe musiał pilnie udać do szpitala, stan zapalny, gorączka i jak najszybciej na chirurgie, panika i strach, tymbardziej że nigdy nie byłem w szpitalu. Jakoś to przeżyłem, ogromne podziękowania dla Darka, którego wszyscy znamy ze spotów/zlotów (eclipse,czasem karetka). Pomógł mi na ostrym dyżurze, pomógł w dojeżdzie do szpitala, wczoraj wieczorem odwiózł do domu, również moją mame przy okazji odebrał z dworca PKP. Naprawde mieć takich przyjaciół to wielka radość i wiem, że na tym forum wszyscy sobie pomagają jak mogą, a za to podziękowania. Ja na szczęście wracam do sił, zabieg chirurgiczny na Zaspie, strasznie sie denerwowałem, ale wszystko ok, co chcieli to powycinali, wyspałem sie w trakcie jak nade mną pastwili , a po kilkunastu godzinach wróciłem do domu i spokojnie dalsze leczenie w poradni przyszpitalnej będe prowadził. Żałuje, że nie będe z wami nad jeziorem, ale życze wszystkim miłego pobytu i fajnej zabawy. Ja sie czuje dobrze, a najważniejsze co mi pomaga w powrocie do sił, to radość, że mam tylu przyjacół na forum. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
|
Wysłany: 12-07-2009, 09:59
|
|
|
wracaj do zdrowia i to szybko..:) |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
tomek_ch86
Mitsumaniak Regionalny CM
Auto: Mitsubishi Colt CZT
|
Wysłany: 12-07-2009, 20:00
|
|
|
rychlego powrotu do zdrowia zycze |
|
|
|
 |
sebekColt97
Mitsumaniak
|
Wysłany: 12-07-2009, 21:15
|
|
|
Dzięki za troske, pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24316 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 13-07-2009, 23:01
|
|
|
Mam nadzieje, ze choc troche Ci pomoglem... moze nie osobiscie, ale tym telefonem (nie wiem na ile moje zdanie mialo wplyw na decyzje o natychmiastowym leczeniu).
Wracaj do zdrowia. |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 14-07-2009, 08:43
|
|
|
Szkoda, ze w tak krytycznym momencie mogles poznac co to znaczy byc Mitsumaniakiem i byc miedzy Mitsumaniakami. Na ludzi z forum mozna liczyc w o wieeeeeele bardziej banalnych sprawach, czasem dosc klopotliwych organizacyjnie, a jednak pomoc/przysluge sie uzyska.
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
sebekColt97
Mitsumaniak
|
Wysłany: 15-07-2009, 16:47
|
|
|
Rodzina Mitsumaniaków jest mi najbliższą rodziną. Los rzucił mnie kiedyś z daleka od rodzinnych stron(ponad 500km), dlatego Mitsumianiaki z regionu pomorskiego są wsparciem i pomocą na miejscu, rady Krzyżaka, pomoc Darka czy uwagi Akbiego, to coś co bardzo mi pomaga w trudnych sytuacjach zyciowych. Los bywa różny, niespodziewanie każdy z nas może potrzebować wsparcia i rady i tu na Mitsumaniaków jak widze mozna zawsze liczyć, za co po raz kolejny dziękuje. Teraz moim największym wrogiem jest upał i słońce, żeby zaleczyć rane pozabiegową, musze uważać na nagrzewanie, ale poza tym czuje dobrze i pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
BigTomala
Mitsumaniak MOD Black Dragon

Auto: GALANT Sport Edition EA5A V6
|
Wysłany: 15-07-2009, 17:49
|
|
|
EDIT |
_________________ To, że akurat milczę nie oznacza, że nie mam nic do powiedzenia... Kiedy rozum śpi budzą się upiory...
 |
Ostatnio zmieniony przez BigTomala 10-01-2010, 23:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
|
Wysłany: 17-07-2009, 21:34
|
|
|
zachowujesz się, jakbyś wcześniej wątpił... zdrowiej szybko...
pozdrowienia |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
|
|