Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
15-10-2009, 20:22
co myslicie o tej ofercie
Autor Wiadomość
motaMK 
Nowy Forumowicz

Auto: opel omega
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 13-07-2009, 17:05   co myslicie o tej ofercie

prosze szanownych kolegów o pomoc:

http://moto.allegro.pl/it...z_oplatami.html

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 13-07-2009, 18:10   

Z tych zdjęć auto wygląda ładnie,co do ceny bardzo niska,warto by zobaczyć z bliska i posłuchać jak pracuje serce,poproś kogoś ze śląska żeby Ci go sprawdził,jedno mnie zastanawia tylko ze auto jest na polskich blachach a sprzedający podaje ze gotowy do rejestracji,po za tym ze ktoś zmienił kierunki przód,żeby ładniej wyglądał,

gradio
[Usunięty]

Wysłany: 13-07-2009, 21:02   

mam wrażenie ,że już wcześniej przewijał się w tym dziale takie , więc chyba jakiś czas go sprzedaje

motaMK 
Nowy Forumowicz

Auto: opel omega
Wysłany: 14-07-2009, 19:36   

mi tez sie zdaje ze sie juz przewijał albo był podobny
moze któryś z czcigodnych kolegów mieszka nie daleko
i zerknął by na niego z bliska
pozdrawiam

rus_one 
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Wysłany: 14-07-2009, 20:12   

Na bank byl na allegro już. Kolega kupowal gala niedawno i między innymi tego ocenialiśmy. Osobiście bym się go bał. Skoro nie poszedł za tak niską cenę (poprzednio też byl tanio) to coś z nim jest nie tak.

A to mój colcik :-) )) Sprzedany... MSR 1,8 automat 94 r sprzedany... MM nr. 507 Obecnie hmmm- opel

Uploaded with ImageShack.us

rafael 
Nowy Forumowicz
rafael

Auto: Galant EA5A 99r.
Wysłany: 15-07-2009, 04:04   

niedawno kupilem Gala od tego sprzedajacego (sledzi forum) i wydaje mi sie ze widzialem takze tego Galanta (chyba, bo mial 2 identyczne) bo stal obok jak dobrze pamietam blachy i szyby mial dobre tylko byl kosmetycznie zaniedbany, takze w srodku (ale nic strasznego), jednak co innego mnie zastanowilo autko mialo wyciagniety licznik 8) chyba wiadome w jakim celu, a jesli chodzi o polskie blachy to po prostu gosc jezdzi na lewych. Autko mozna ew. polecic ale z ogledzinami na stacji diagnostycznej. Reszta info. na priva

herson
[Usunięty]

Wysłany: 15-07-2009, 09:11   

Z tego co kojarzę, stoi juz jakiś czas, a sam sprzedający miał chyba jeszce dwie sztuki. Głowy nie dam uciąć, ale pamiętam zdjęcia gdzie drzewa nie miały jeszcze liści.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi