|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wsopamganie do 1,5 8v.Co kupić? |
Autor |
Wiadomość |
metal
Mitsumaniak ONLY UNDERGROUND....
Auto: MITSUBISCHI COLT C50 4G15
|
Wysłany: 20-07-2009, 17:11 Wsopamganie do 1,5 8v.Co kupić?
|
|
|
Jak w temacie mam 1,5 8 zaworów,1988rok.Chciałbym go dać żonie ale ze wspomaganiem.....mam gościa co mi założy wspomaganie(jeden warunek,że wszystko kupię)i teraz co mam kupić?wiem ,że pompę wspomagania(kolejne pytanie czy z 12v pasuje?)
...I co jeszcze oprócz pompy.....?
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 646 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24345 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 20-07-2009, 21:30
|
|
|
od 12v pasuje
potrzebujesz: maglownice (przekladnie kierownicza), komplet przewodow sztywnych (w tym przewod do chlodzenia plynu + uchwyty montazowe) i elastycznych, zbiornik na plyn, pompe wspomagania z kompletem uchwytow (+ sruby), kolo pasowe do pompy wody (podwojne zamiast pojedynczego)
kabelek do ECU podbijajacy obroty jest przymocowany do alternatora, wiec wystarczy podlaczyc
to chyba wszystko, co potrzebujesz |
|
|
|
 |
metal
Mitsumaniak ONLY UNDERGROUND....
Auto: MITSUBISCHI COLT C50 4G15
|
Wysłany: 20-07-2009, 23:01
|
|
|
Oki dzięki za podpowiedź.....łatwo nie będzie....chyba:) |
|
|
|
 |
rus_one
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Gru 2006 Posty: 728 Skąd: Kostrzyn
|
Wysłany: 21-07-2009, 08:41
|
|
|
Pisz do Stein. Powinien jeszcze miec wszystko. Ja miałem brać, ale wyszły inne sprawy i zrezygnowałem. |

Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
|
|