Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
17-10-2009, 21:27
[EAx 97-04] Dwa Gale 2.5 V6 z Kielc oraz 2,5 rok 99 Krakow
Autor Wiadomość
Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-07-2009, 23:14   

cuuube napisał/a:
z tej daty produkcji nie powinien mieć zderzaka od avance'a halogenów soczewkowych zderzaka tylnego i progów ...

Tu się z Tobą zgodzę,można do tego dodać ze SE miały jedyna w swoim rodzaju tapicerkę welurowa,nigdy skórę.
saimon035, taka tapicerka jaką ja mam w swoim SE mój jest 03.1998 wejdz do galerii i zobacz zdjęcia.

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 23-07-2009, 09:34   

Sorki Saimon za złe zdekodowanie VIN, nie zauważyłem że jest jedno zero za dużo i po wklejeniu ucieło 4, przez co wyszło 2000 rok produkcji dla sedana.

Myślę, że w takim razie, warto zobaczyć tego sedana i ewentualnie zbić trochę z ceny. Jeśli stan będzie ok, to jakby nie było, ciężko dostać Galanta w takiej wersji. Nie dawno szukaliśmy razem z Kmer na zagranicznych stronach dla przykładu i naprawdę sedan avance 2,5 w manualu to igła....

saimon035 
Forumowicz

Auto: Ford MONDEO mk4 2009
Wysłany: 23-07-2009, 09:55   sedan z Kielc

Po rozmowie z Kmerem nasuwaja sie takie podejrzenie (oczywiscie fotki moga dac mylny obraz|), ale:
"klapa bagażnika ma inny odcień,możliwe ze stad brak napisów,
nadkola tez powoli już się pokazują
sadze ze lewy przód jest po jakiejś przygodzie i to sporej,lampa zapadnięta jest do środka,"
Dalem cynk chlopakom ze Swietokrzyskiego, moze ktos go obejrzy, dla mnie to jest zbyt dluga podroz.
P.S. ESP jak napisal sprzedajacy tez nie ma

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Wysłany: 23-07-2009, 13:05   

Owczar, ma racje ze ciężko jest znaleźć AVANCE w dobrych pieniądzach i w dobrym stanie po za miedza,a już tym bardziej u nas,a w manualu to już w szczególności,odnośnie tego srebrnego sedańczyka to nie powiem ze dałbym sobie za niego uciąć reki,bo prawdopodobnie już bym jej nie miał,ale na bank już jakiś czas temu przeglądałem zdjęcia z tym autem,dlatego poleciłem koledze żeby poprosił kogoś z Kielc żeby go obejrzał na żywo i się wypowiedział,tak będzie najlepiej,zdjęcia mogą nie odzwierciedlać jego stanu,
saimon035,
Cytat:
P.S. ESP jak napisał sprzedający tez nie ma

czy ASR nie posiadały tylko wersje skandynawskie i te szwajcarskie tzw Winter Edition???jeżeli się mylę to niech ktoś mnie poprawi i uświadomi,

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 23-07-2009, 13:12   

Kmer, szczególnie z tych zdjęć nie można nic powiedzieć. Na mail też przesłał raczej miniaturki... Nie wiem czy w świętokrzyskim ktoś go obejrzy. Już kiedyś BigTomala szukał kogoś, bezskutecznie.

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Wysłany: 23-07-2009, 13:29   

Owczar napisał/a:
Kmer, szczególnie z tych zdjęć nie można nic powiedzieć. Na mail też przesłał raczej miniaturki...

Wiem ze są mało czytelne,dziwny sprzedawca tak jakby miał coś do ukrycia,ja sobie trochę podciągnąłem Picasa 3 te zdjęcia,liczę ze kolega Robson86 odezwie się na prośbę,bo z tego co widzę jest najbardziej aktywnym userem w świętokrzyskim.
saimon035, może napisz na pw do Robson86 jest z Kielc.

PLPynton
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2009, 14:15   

cuuube napisał/a:
saimon035 napisał/a:
nr VIN: JMBSNEA5AXZ000920
06/99 http://www.detali.ru/cat/...BSNEA5AXZ000920 z tej daty produkcji nie powinien miec zderzaka od avance'a halogenow soczewkowych zderzaka tylnego i progow ...ale to zle jeszcze o nim nie swiadczy bo sam zrobilem podobna przekladke :)

ten vin ma czarne progi avance zakladane w fabryce odpowiednio MR476009 i MR476010, kolor X08, reszta gratow tez avance. ta strona ruska to badziew jesli chodzi o detale niestety ustepuje orginalnemu programowi mitsu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi