Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czarny Lancer 1.8 GTI - Radom
Autor Wiadomość
eyesore 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-07-2009, 01:15   Czarny Lancer 1.8 GTI - Radom

Witam, jestem zainteresowana kupnem szybkiego Lancera do ok 10 tys zł :)
...i znalazłam to ogłoszenie: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9384814

Może ktoś wie cokolwiek o tym aucie? Na zdjęciach prezentuje się bardzo atrakcyjnie :)

Czy ten silnik 1.8 w wersji GTI to dobry wybór? Zauważyłam, że Lancerów GTI nie ma zbyt wiele w ofertach internetowych. Czy to może ze względu na awaryjność?

I ostatnie pytanie, czy Lancer z takim silnikiem dobrze będzie się sprawował z sekwancyjną instalacją gazową?

bardzo proszę o odpowiedź i pozdrawiam wszystkich mitsumaniaków :)

zuo
[Usunięty]

Wysłany: 26-07-2009, 15:59   

Też podoba mi się to autko, ale jedyną wzmianką na forum, którą znalazłem było
rosomak1983 napisał/a:
Tylko cena jakas lekko wygorowna... :roll:
( w tym temacie http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0 ). No i zastanawia mnie brak kierownicy z poduszką, tylko jakaś sportowa... Czy w aucie tego typu nie powinna być poduszka powietrzna, chociaż dla kierowcy, skoro są 4 elektryczne szyby i rocznik 1994? Niech ktoś kompetentny się wypowie, bo też myślę nad zakupem, a kawałek drogi mam do Radomia, i nie wiem, czy warto jechać.

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 28-07-2009, 20:58   

eyesore napisał/a:
Czy ten silnik 1.8 w wersji GTI to dobry wybór?
Znakomity, poważnie.
eyesore napisał/a:
Zauważyłam, że Lancerów GTI nie ma zbyt wiele w ofertach internetowych. Czy to może ze względu na awaryjność?
Absolutnie nie, są to auta bardzo niezawodne, a jest ich mało, bo to rarytas na rynku aut używanych (mało ich wyprodukowali).
eyesore napisał/a:
I ostatnie pytanie, czy Lancer z takim silnikiem dobrze będzie się sprawował z sekwancyjną instalacją gazową?
Jak założy ją ktoś kto się zna na rzeczy to nie będzie żadnych problemów.
zuo napisał/a:
zastanawia mnie brak kierownicy z poduszką, tylko jakaś sportowa... Czy w aucie tego typu nie powinna być poduszka powietrzna, chociaż dla kierowcy, skoro są 4 elektryczne szyby i rocznik 1994?
O ile dobrze pamiętam to poduszki powietrzne w Coltach/Lancerach były montowane od 1995 r.

zuo
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2009, 21:20   

No to jedna z moich obaw rozwiana, zastanawia mnie jeszcze inny odcień maski... 8) Mam też nadzieję, że tablice rejestracyjne nie są wyznacznikiem stanu auta, i da się negocjować cenę, żeby po rejestracji się w 10 kołach wyrobić.

Ja_good 
Mitsumaniak
01986/KMM

Auto: Nissan Cube Z12
Wysłany: 11-08-2009, 00:21   

jako ze nabylem to oto auto.to moge sie conieco wypowiedziec ;)
trafilem naniego zupelnie przypadkiem a ze z panem co go sprzedawal mialem juz stycznosc wczesniej to dosc szybko doszlo do transacji.
lewy przod delikatnie robiony ale poskaldany na ori czesciach wiec ok.serwisowane do samego konca,paragony wykresy,wpisy itp. srodek jak na 15lat bardzo zadbany.a i ja przy wzroscie 202 mieszcze sie spokojnie.Silnik idzie az milo i robi z lancera cichociemne auto(no moze gdyby nie te GTI z tylu :P )
jedyny minus to ze ktos zaginal ranty z tylu i troche ruda sie pojawia no i to ze za jakis czas sonda do wymiany bo juz jest w dolnych wartosciach.
takto auto super-pali dosc rozsadnie bo jak na razie to w 9 sie mieszcze w miescie wiec glupota wg mnie ejst taki silnik gazowac.Wynik hamowni pokazal 139 i 170-nie mam wykresu wiec musze wiezyc na slowo.
jak zawsze jezdzilem nissanem tak zakochalem sie w Mitasuboszi :D

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 14-08-2009, 10:42   

Ja_good gratuluję i szerokości życzę.

Odpowiedz do tematu