|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
problem ze skrzynią |
Autor |
Wiadomość |
zx1
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 2002
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 29-07-2009, 10:28 problem ze skrzynią
|
|
|
Witam. To mój pierwszy post i z tej okazji chciałbym wszystkich przywitać. Mam problem ze skrzynią biegów (carisma 1.6 skrzynia renault) :2 i 3 bieg - słychac jakieś metaliczne tarcie wewnątrz skrzyni, 5 bieg - wysoki pisk. Kolor oleju w skrzyni- grafitowy. Jak bardzo delikatnie operuje pedalem gazu to skrzyni prawie nie slychac. Niestety podczas normalnej jazdy jest nieciekawie.... Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby doradzić gdzie w Polsce znajdę sprawdzonego fachowca, który solidnie zajmie sie tematem. Druga sprawa - czy po takiej naprawie problem nie powtórzy się za jakiś czas? Naczytałem sie niezbyt pochlebnych opinii o tej skrzyni i nie wiem co o tym myslec. Pozdrawiam wszystkich miłośników marki mitsubishi. |
|
|
|
 |
Manysh [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2009, 14:49
|
|
|
no ta skrzynia ma zła opinie, to fakt ,pisza nawet ze to skrzynia z wyrokiem smierci ale ja ci tu nie pomoge wiecej |
|
|
|
 |
|
|