|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CARI 1.9 td] zastępczy wentylator klimy |
Autor |
Wiadomość |
PorQy
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.9 TD 1998
|
Wysłany: 31-07-2009, 12:21 [CARI 1.9 td] zastępczy wentylator klimy
|
|
|
Witam. Nie wiem czy ktoś z was mierzył się z tym problemem, ale znalezienie u nas wentylatora klimy do tej carismy jest szalenie trudne. Nie wiecie czy da radę zastąpić go jakimś innym, z innego modelu?? |
|
|
|
 |
arthus [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2009, 19:28
|
|
|
Ja szukając wentylatora na giełdzie w Gliwicach zebrałem kilka ulotek od handlarzy częściami używanymi. Wprawdzie w ten sposób kupujesz kota w worku, ale przeważnie są to firmy handlujące raczej na poważnie i nie powinno być problemu:
- KIM auto-części 503 907 301
- Radiator-Complex s.c. 609 579 619
- Auto Marpo 505 414 595
- Auto Japan części (071) 315 29 27
Podzwoń i popytaj.
Pozdrawiam
Arthus |
|
|
|
 |
kielurkk
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,9TD GLX 98r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 46 razy Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 1050 Skąd: Mielec
|
Wysłany: 31-07-2009, 21:43
|
|
|
też szukałem przeważnie na Allegro ale że tam były po 300 nawet 450 zeta więc pokleiłem urwany uchwyt u swojego wiatraka i jest git i za darmo
podzwoń po Carismach Anglikach czasami jest ich kilka na allegro od space stara też by był tylko z tego co pamiętam to na dole ma dwa uchwyty a w Cari jest jeden tyle że też ciężko dostępny i drogiiiiiiiiiii |
_________________ Carisma 1,9TD GLX hatchback silvermetalik
TWO BEER OR NOT TWO BEER THAT IS THE QUESTION
SHEAKESBEER
Samochód japoński tak jak Chuck Norris zapala z pół obrotu
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
 |
|
|