|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: lukasz12 12-12-2009, 17:50 |
Zegary licznika i nie tylko |
Autor |
Wiadomość |
franki100
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Sigma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-08-2009, 09:49 Zegary licznika i nie tylko
|
|
|
Witam jestem nowym posiadaczem Sigmy i zarazem forumwiczem:)
Mam pare pytan:
1. Czy ktos posiada opis zegarow chodzi mi o kontrolki i takie tam? (skrzynia manualna)
2. Czy ktos posiada ksiazke typu napraw to sam albo cos takieego?
3. Czy panele ktore sa w drzwiach (przyciski od podnoszenia szyb) bo nie wiem czy mi podswietlanie dadlo czy nie bylo??
4. Jakie zarówki sa zastosowane w lampach przednich??:)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz:) |
_________________ ...Gume pali brat, to jest mój świat... |
|
|
|
 |
bubek [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2009, 09:57
|
|
|
franki100, w lampach przednich są H4, panel sterowania szybami od strony kierowcy jest podświetlany, reszta chyba nie...a jaki masz problem z kontrolkami?
[ Dodano: 03-08-2009, 10:00 ]
a serwisówkę znajdziesz w dziale Download |
|
|
|
 |
kosior1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2009, 16:13
|
|
|
franki100, witaj kolego jak będziesz ściągał serwisówke musisz pamiętać ze jest ona od modeli '' Magna, Verada'' czyli bliźniacze modele sigmy ale produkowane w Australii i niektóre rzeczy nie sa zgodne z sigmami
jeśli chodzi i przyciski otwierania szyb podświetlane są tylko od strony kierowcy tak jak pisał bubek, a jeśli chcesz wiedzieć do czego służą jakie kontrolki na tablicy zegarów zapoznaj się z serwisówką chyba ze masz jakieś pytania to dzwon służę pomocą i radą |
|
|
|
 |
|
|