Emblematy |
Autor |
Wiadomość |
tojaro
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-08-2009, 20:47
|
|
|
Panowie! Normalnie zgwałcili mi lancera i obdarli ze znaczków. Ludzie, w biały dzień. Nie dość że ukradli znaczki to jeszcze uszkodzili lakier. Całe szczęście że nie tak mocno - ale jednak. Czy ktoś może wie ile kosztują nowe emblemaciki lub ewentualne pasujące zamienniki - a o porządnym mocowaniu nie wspomnę. |
|
|
|
 |
Cezarito
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 SB '09
|
Wysłany: 04-08-2009, 09:49
|
|
|
Takich EDIT by Jackie to normalnie pokroić to mało
Tylko Ty przypadkiem nie kupuj nowych od złodzieja czy innego podejrzanego źródła !
Co za tępe głowy napędzają ten paserski proceder, brak słów po prostu..............
Powinno się ich ścigać tak samo jak złodzieji, a zamiast tego, mamy ogólne społeczne niemal przyzwolenie, każdy przymyka oko na czyjeś opowieści o "a kupiłem taniej od jumaków, super okazja...."
Współczuję tojaro, |
Ostatnio zmieniony przez Jackie 09-08-2009, 15:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tojaro
Forumowicz
|
Wysłany: 08-08-2009, 00:13
|
|
|
Panowie! Koniecznie przyspawajcie emblematy!!! Bylem dziś w ASO - komplecik z oczekiwaniem tygodniowym to skromne... 420 zł
W związku z tym może ktoś wie, gdzie można takie coś kupić ale taniej - oczywiście nie pytam się o paserskie dziuple ale zamienniki lub oryginały ale drobinę taniej. Będę wdzięczny za pomoc |
|
|
|
 |
filippoz
Mitsumaniak The Scotsman

Auto: Lancer 1.8 Sedan Black
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 535 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 08-08-2009, 00:28
|
|
|
Cytat: | Panowie! Koniecznie przyspawajcie emblematy!!! | wiem że to żart ale gdyby ktoś jednak wpadł na taki pomysł to sądzę że skończyłoby się malowaniem całej klapy bagażnika albo jej wymianą.
tojaro napisał/a: | oczywiście nie pytam się o paserskie dziuple ale zamienniki lub oryginały ale drobinę taniej | może być różnie, poszukaj na ebay.co.uk |
_________________ www.filipkrawczyk.pl
www.openphotography.pl |
|
|
|
 |
tojaro
Forumowicz
|
Wysłany: 08-08-2009, 00:45
|
|
|
rzuciłem okiem, cienko - szczególnie jeśli idzie o emblemat na tylną klapę w sportbacku |
|
|
|
 |
spowiednik
Forumowicz

Auto: Lancer SB Invite 1.8
|
Wysłany: 08-08-2009, 02:26
|
|
|
wygięty jest.
mi kiedyś zapieprzyli lusterka i emblematy z saaba. Lusterka kupiłem, emblematy olałem. Auto ma Cię przewieźć bezpiecznie z miejsca na miejsce, odczekaj aż emocje spadną
Zachwycony też nie byłem na początku. |
_________________ Czy ciemno, czy jasno, jadę Miśkiem przez miasto |
|
|
|
 |
|