|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAxx] Migacze nie działają |
Autor |
Wiadomość |
Whiteraven
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.0 97'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-08-2009, 18:41 [EAxx] Migacze nie działają
|
|
|
Pokusiło mnie na zmiane migaczy. Kupiłem białe, przy montażu blaszki się zetknęły i było spięcie. Migacze oraz awaryjne nie działają, zero reakcji. Jeden bezpiecznik jak domniemywam po ikonce od migaczy był spalony, jak podmieniłem na dobry dalej nic. Co jeszcze mogło się przepalic? |
Ostatnio zmieniony przez robertdg 10-01-2010, 14:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Marti
Mitsumaniak

Auto: Yamaha FJR 1300, Kia Carens2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 877 Skąd: Brzeg
|
Wysłany: 12-08-2009, 18:56
|
|
|
Jak wymieniłeś ten pod schowkiem po lewej stronie kiery to polookaj jeszcze na bezpieczniki pod maską w czarnej osłonce po prawej. Tam są "zbiorowe" i większe i któryś z nich mógł się przy okazji zjarać. Sorki ale nie mam zdjęcia. Pozdro |
|
 |
Whiteraven
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.0 97'
|
Wysłany: 12-08-2009, 20:27
|
|
|
To był bezpiecznik w skrzynce pod kierownicą. Przekaźnik działa. Nawet nie wiedziałem że tam jest... Dzięki. |
|
|
|
 |
|
|