Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Firebee
01-07-2006, 08:51
Trzeci Klub Mitsubishi i co o tym sądzić??
Autor Wiadomość
chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 05-05-2005, 02:05   Trzeci Klub Mitsubishi i co o tym sądzić??

Słuchajcie moi mili.....
zastanawiam się nad zasadnośćią rozmów na kilku forach równocześnie....
Mitsubishi Klub Polska
Nieoficjalny Klub Mitsubishi
www.MItsubishi.com.pl/forum
no i to Mitsumaniaki. :)

powiem tak lubie Was wszystkich i wszystkie Miśki...dlaczego robimy takie dziwadła a niepołączymy sił?
Może jestem infantylny ale rozczworzenia jaźni dostaniemy ;)
Pozdrawiam wszystkich Miśkoświrków :]
Krzycho

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-05-2005, 03:28   

i po to są właśnie mitsumaniaki - by połączyć tych co nie znajdują swego miejsca na innych forach, bądź inne fora nie znajdują miejsc dla nich.

I jeszcze raz - nie tworzymy mitsumaniaki.com by coś obalić, konkurować z kimś itp, itd. Jest to serwis Miłośników Mitsubishi, w którym ma wszystko być dla nas - Miłośników pomocą, podaniem przyjacielskiej ręki itp.
Nie robimy też nic nieprawnie.. Od pierwszych chwil istnienia mitsumaniaków jest z nami MMC i mam nadzieję, że ich nie zawiedziemy..
Pozdrawiam
Firek

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 05-05-2005, 08:44   

obserwujac wasze poczynania myslalem ze powstaje jakis fajny portal dotyczacy mitsu, a tu powstaje kolejny klub, bedzie to chyba jedyna marka ktora ma 3 kluby i po co??? wiem wiem na innym klubie was olewaja, nie czujecie sie klubowiczami itd. itd.
nie sadzcie tyko ze bronie mkp bo akurat nie mam z tym klubem nic wspolnego oprocz tego ze jestem moderatorem w dziale carisma.
podobnie tu na tym forum zostalem modem ale z sympatii do hubeerta a nie do marki czy waszego klubu.
nie jestem tez fanatykiem marki i nie mowie do swojej carismy misia bo ona jest dla mnie, nie ja dla niej i sluzy tylko i wylacznie do przemieszczania sie z punku a do b.
wracajac do sedna zycze wam powodzenia i zeby was nie przerosla forma tak jak tomka.

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 05-05-2005, 10:33   

Firek no i teraz juz chyba rozumiesz o co mi chodzilo jak gadalismy na gg... :)
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 05-05-2005, 10:40   

mitsumaniaki.com przeciez nie sa dla wszystkich tylko dla tych, kto chce.. nikogo nie zmuszamy.. Jak juz powstała Era to po kiego nam IDEA i PLUS skoro tamci maja komorki i mozna dzwonic? dajemy tylko prawo wyboru:)
Pozdro

chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 05-05-2005, 10:45   wiesz....

Wiesz mimo że jestem maniakiem Miśków i bardzo Was wszystkich lubie i szanuje ale uważam że troszke mi to przypomina nasz parlament...rozłamy odłamy szczepy a za chwile będą i plemiona ;) :D
Myśle że warto coś pomyśleć o tym wszystkim co pisze..bo tak naprawde to w jedności siła a nie odwrotnie.
pozdro....

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Wysłany: 05-05-2005, 10:48   

czyli nie tylko ja tak pomyslalem, ciekawe czy ktos jeszcze jest??

nie chodzi mi o to ze zle ze powstaje cos nowego, nie jestem przeciwny, tylko po co?? ;)
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 05-05-2005, 14:52   

To czym są mitsumaniaki.com to według mnie jest możliwość nie tyle stworzenia 3 klubu i należenia do niego nie dokopanie 2 innym nie konkurencja - tylko coś co od początku do końca jest stworzone z myślą o użytkownikach i dla nich. Nie chcę nikomu dokładać ani wytykać palcem - nie interesuje mnie to. Na bazie dotychczasowych doświadczeń chcę/chcemy (mam nadzieję że wszyscy :wink: ) zrobić coś co bedzie dla nas. Nas wszystkich którzy w jakikolwiek sposób są związani z samochodami marki Mitsubishi.
Od nikogo nie wymagamy żeby wystepował z jakiegokolwiek Klubu czy to będzie Klub Mitsu czy Klub OPLA czy jakikolwiek inny. Połączyć siły - oczywiście i bardzo chętnie - oczekujemy na publiczne przedstawienie propozycji. Nie zależy nam na zaszczytach splendorze stanowiskach tytułowaniu się "Prezesami" i innymi równie "zaszczytnymi". Moim zdaniem dobrowolność i demokracja przy podejmowaniu takich działań jest ważna. Odwołania do polityki i opluwania się które jest jej nieodłączną częścią nie są i nie będą dla mnie miłe bo naprawdę nie zależy mi na tym żeby być tak postrzeganym.

Moim marzeniem jest na przykład Forum na którym bedzie porządny techniczny dział FAQ gdzie po wejściu użytkownik ze stukającym zawieszeniem z przodu zobaczy temat - stuka zawieszenie z przodu i przeczyta co to może być i jak to naprawić.
Moim marzeniem jest również na przykład KLUB C50 - zrzeszający włascicieli tych Coltów. I inne Kluby dla innych Modeli. Wolność i dobrowolnośc w działaniu. Jestem gotów każdy z działów przekazać w zarządzanie i Moderowanie dowolnemu Klubowi tak jak zrobiłem to z ECLIPSE. Stworzyć w nim dowolne podforum. Piszę ja bo działam tu jako admin. Czemu z małej litery? bo admin ma pomagać a nie karać, narzucać i opieprzać i robić to dla Was a nie za Was.
Marzeniem moim są wybory Moderatorów. Gdy do danego modelu zbierze się 20 userów na prośbę o to zrobię ankiete i poprosze o Wasze. To Wy wybierzecie tego kogo chcecie nie ja za Was. Obecna Forma moderowania jest wynikiem tego że Forum startuje. Gdy się rozwinie to Wy będziecie na nim zarządzać.

A teraz łyżka dziegciu - podobny temat już istnieje i można było kontynuować prawda? :wink: - zwracam uwagę bo marzeniem moim jest też porządek na Forum :)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Wysłany: 05-05-2005, 17:55   

tak sie cisnie

Mialem sen ze wszyscy.....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Lexus IS220D
Calish4nia

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 05-05-2005, 17:59   

A ja zapytam Cię Mateusz wprost - co miałeś na myśli pisząc te słowa :?: Bo albo ja jestem niekumaty albo napisałeś niezrozumiale dla mnie :wink:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Wysłany: 05-05-2005, 18:04   

Hubeeert napisał/a:
A ja zapytam Cię Mateusz wprost - co miałeś na myśli pisząc te słowa :?: Bo albo ja jestem niekumaty albo napisałeś niezrozumiale dla mnie :wink:

heheh to byl taki OT po tym Twoim "mam marzenie"\

a mnie sie skojarzylo z

"Mialem sen ze wszyscy ludzie sa rowni..."
Lexus IS220D
Calish4nia

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 05-05-2005, 18:18   

Ja jestem jak najbardziej za mitsumaniakami...zobaczymy co z tego wyjdzie.
NKM z tego co widze to sie trzyma dosc slabo, MKP dziala dosc sprawnie pod wzgledem odwiedzin i wypowiedzi na forum.

To prawda. Troche bezsens widze w pisaniu 2 razy o tym samym na 2 roznych forach, ale mysle ze jakos to bedzie :)

Trzymam kciuki i chetnie pomoge jak bym w czyms mogl :)

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 05-05-2005, 18:27   

Mateusz :lol: no nie porównuj mnie/nas z MLK bo nie czuję się na siłach :D
No i nie rób OT :twisted:
Może to zabrzmiało podniośle ale to prawda. Po odejściu z poprzedniego przedsięwzięcia myslałem o czymś takim no i wygląda na to że te przemyślenia zaczynają przynosić jakieś efekty. Z czego ogromnie się cieszę. Zresztą jak widzę po logach serwera konkurencja nie śpi :wink: może się wypowie :?:

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 05-05-2005, 18:48   

Co byśmy nie mówili, to kupa w tym polityki i już.

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 05-05-2005, 18:58   

Hubeeert napisał/a:
Zresztą jak widzę po logach serwera konkurencja nie śpi :wink: może się wypowie :?:

O czym myślisz Hubeert, bo ja dzisiaj coś cężko ogarniam...pogoda...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi