Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Propozycja wsparcia ogólnopolskiej kampani społecznej
Autor Wiadomość
zenek_bb 
Mitsumaniak
Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-08-2009, 23:44   Propozycja wsparcia ogólnopolskiej kampani społecznej

Witam, zobaczyłem to w telewizji, zerknąłem na ich stronę internetową i bardzo pozytywnie mnie zaintrygowała, i od razu pomyślałem aby jakoś wesprzeć ich kampanię, stworzyć konto mitsumaniaków prowadzone przez Adminów i moderatorów wspieranych pomysłami przez nas, klubowiczów, a może nawet i aktywną działalność np. zorganizowanie jakiś spotkań z ich partnerami i patronatami organizując coś w trakcie naszego zlotu Beskidy 2009 28-30 sierpnia. Dobrze by to o nas świadczyło, moglibyśmy szerzyć dobre idee wśród właścicieli i wyznawców marki Mitsubishi i może doprowadzilibyśmy do tego że mniej naszych kochanych misiów spod znaku 3ech diamentów lądowało by na drzewach przez młodych kierowców, bądź co bądź Mitsubishi to jedne z szybszych i tańszych samochodów sieszących się zainteresowaniem młodych kierowców (np. Eclipsa 150KM jako pierwszy samochód za 5 tys lepsze niż seicento za 6 tys...) i niestety różnie się to kończy. Co wy na to? Zapraszam na ich stronę http://www.uzyjwyobrazni.pl/ fajny film na stronie głównej i ciekawe projekty, lecz wciąż brakuje projektu MitsuManiaków :)

cytat:
"POLSKA MŁODZIEŻ. JEDNI Z NAJGROŹNIEJSZYCH KIEROWCÓW NA NASZYCH DROGACH.

MŁODZI KIEROWCY CODZIENNIE ZABIJAJĄ NA POLSKICH DROGACH 3 OSOBY. RANIĄ KOLEJNE DZIESIĘĆ. JEŚLI NIE MASZ JESZCZE 24 LAT, JEŹDZISZ SZYBKO, UWAŻASZ SIĘ ZA DOSKONAŁEGO KIEROWCĘ I POTRAFISZ ZROBIĆ MOCNE WRAŻENIE NA DRODZE - MOŻESZ DOŁOŻYĆ DO TEJ STATYSTYKI SWOJE OFIARY.

MOŻESZ TEŻ POPRAWIĆ BEZPIECZEŃSTWO NA DROGACH. POMYŚL CO NAPRAWDĘ PRZEKONUJE CIĘ DO ODPOWIEDZIALNEJ I BEZPIECZNEJ JAZDY. CO SPRAWIA, ŻE TY I TWOI RÓWIEŚNICY ZDEJMIECIE NOGĘ Z GAZU. NAPISZ O TYM. ZRÓB PLAKAT I ZAMIEŚĆ NA TEJ STRONIE."

Wypełniłem formularz dla potencjalnych partnerów i zachęciłem do kontaktu z organizatorami zlotu Beskidy 2009 w razie chęci do wpsółpracy :) mam nadzieję że nikt mnie tu nie wyzwie bo wiem że jako grupa popieramy wszystkie akcje społeczne które pomogą zapewnić bezpieczeństwo na drogach, niestety nasze auta prowokują często innych użytkowników drogi do dziwnych zachowań na drodze a i nie tylko ich...

Pozdrawiam ZeneK

Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj :D

Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...

Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!!

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 18-08-2009, 21:23   

Kolego na sąsiedztwie: http://wyborcza.pl/1,1005...suja_media.html

Jestem kierowcą poniżej 24 roku życia jeżdżę szybko ale staram się nie naginać przepisów. Mam refleks i znam przepisy po 100 tys km mogę stwierdzić że nie zrobiłem żadnego wypadku. To jakaś nagonka a nie słuszna akcja.

Jest dużo innych grup kierowców którzy sieją większe zagrożenie.

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 18-08-2009, 21:45   

zenek_bb napisał/a:
cytat:
"POLSKA MŁODZIEŻ. JEDNI Z NAJGROŹNIEJSZYCH KIEROWCÓW NA NASZYCH DROGACH.

nie tylko mlodziez, wiekszosc polakow jezdzi jakby byli krolami szos i jedyni na drodze. pelni egoizmu, zawisci i braku kultury.

zenek_bb 
Mitsumaniak
Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Wysłany: 19-08-2009, 12:07   

właśnie nie tylko młodzież... http://uzyjwyobrazni.pl/p...owcy.php?id=375

zobaczcie ten projekt...

sam na swój temat sie wypowiedzieć dobrze nie moge... miałem "głupi" czas w swoim życiu i sam mam żal do siebie że postępowałem jak skończony idiota... od 15 roku życia jeździłem bez prawka i niestety nikt nic nie zrobił... na szczęście nie spowodowałem żadnego wypadku ani wtedy ani teraz kiedy mam już prawo jazdy, ale jest jeden plus tej sytuacji, kiedy dostałem prawo jazdy do ręki wiedziałem już od dawna jak mam postępować i zachowywać się na drodze... jednak teraz pilnuję aby nikt z osób które znam nie siadał za kierownice ani po alkoholu ani bez prawa jazdy... nie wszyscy muszą mieć tyle szczęścia co ja... byłem idiotą... teraz to rozumiem... i chciałbym wspierać takie akcje, chociaż ta nie jest skierowana tylko do młodych kierowców...

Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj :D

Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...

Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!!

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 21-08-2009, 04:04   

Przegladnalem te „projekty” i prawde mówiąc jestem zażenowany.
O co chodzi?
Chyba nie o to, zeby znalezc rozczłonkowane cialo przy szczatkach auta i wymyślic wierszyk lub „zlota mysl”? Niestety poki co zawartość strony do tego się sprowadza.
Co tu „wspierac”?
Kolejne plakaty?
Dla mnie to znowu „oswajanie” człowieka ze śmiercią i tragedia… tym razem w formie graficznej.
Jeszcze pare takich „swietnych” akcji i już chyba nie będzie co pokazac, żeby choc troche człowieka ruszylo.
Problem powazny, sytuacja na drogach katastrofalna, a ta akcja to wg. mnie „robienie sobie jaj z pogrzebu”…

Odpowiedz do tematu