Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
wlasciciele pajero
Autor Wiadomość
arturopajero 
Nowy Forumowicz

Auto: PAJERO 2.8TD
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 20-08-2009, 21:28   wlasciciele pajero

szukam w dublinie albo okolicach wlascicieli pajero II moze ktos zna jakiegos dobrego mechanika ktory z takimi samochodami ma do czynienie i nie jest drogi

dzieki :lol: :lol: :lol:

Faraonix 
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
Wysłany: 20-08-2009, 23:00   

Ja mam pajero II, 2.8TD, drobne naprawy a raczej przerobki to robie sobie sam.
Ciezko polecic dobry warsztat.
W centrum dublina jest warsztat ktory naprawia pompy i szczerze go niepolecam. Zapalacilem 900 euro za naprawe i po 8 miesiacach pompa sie rozsypala, gwarancji gosc daje 3 miesiace. Pompe kupilem uzywana i sam wymienilem.
Mitsubishi przy N7 przed Redcow tez nie polecam bo robilem zbieznosc i poprawiali 3 razy - nadal tnie mi opony.
Moj znajomy w Naas robi drobne naprawy ale zalezy co dokladnie potrzebujesz.
W Valleymount jest gosc ktory sporo grzebie w terenowkach bo naprawia i robi bierzaca obsluge dla importera terenowek ktory tez jest w Valleymount ale tez go trzeba przypilnowac bo maniane tez czasem moze odstawic.
Mi przykladowo nie zalozyl zadnej opaski na gume ktora wymienial przy kole, jak mu zwrocilem uwage to przyniosl opacka plastikowa, oczywiscie go wygonilem po metalowa.
U niego wlasnie kupilem pompe, gosc ma jakies porozbierane terenowki na placu z ktorych czesci wyciaga

arturopajero 
Nowy Forumowicz

Auto: PAJERO 2.8TD
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 20-08-2009, 23:57   

a taki mam problem

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=41333

Faraonix 
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
Wysłany: 21-08-2009, 13:00   

ten moj znajmy razej by sie nie podjal grzebac w silniku, raczej naprawia zawieszenie, wymiany klockow itp. Sprobuje znalesc namiary na polski warsztat gdzies na Tallaght, ja mialem tam jechac z moja pompa ale w koncu sam ja wymienilem pod domem. Moj ojciec napewno ma namiary ale polecial do Norwegii i wraca za tydzien

Odpowiedz do tematu