| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| CZ5 2008 klimatyzajca polautomatyczna - pytanie |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Mywash   Nowy Forumowicz

Auto: Nissan NP300, Colt 1.3 CZ5
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 23-08-2009, 18:02   CZ5 2008 klimatyzajca polautomatyczna - pytanie |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam jako swiezy mitsumaniak mam pytanie - niue chce wyjsc na durnia jak pojade so serwisu.
 Mam klime polautomatyczna i po wlaczeniu dziala tylko przy ustawieniu 17 stopni. Przy temp. na zewnatrz 32 stopnie przy ustawieniu na jakakolwiek temp. powyzej 17 - z nawieow idzie normalne cieple powietrze. Dodam iz dodalem czynnika chlodzacego 2 dni temu w FeuVercie. Czy ja cos robie zle? czy tez klania sie serwis?
 M.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | jaceksu25 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 23-08-2009, 19:51 |   
 |  
               | 
 |  
               | jeżeli działa tylko przy ustawieniu na 17st.C to jest coś nie tak..... Najlepiej jakbyś porównał z innym Coltem.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Mywash   Nowy Forumowicz

Auto: Nissan NP300, Colt 1.3 CZ5
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 24-08-2009, 20:06 |   
 |  
               | 
 |  
               | sprawdzone.  niestety usterka pokretla klimatyzacji - jak jest 17 jest 17 , jak 18 - 23, jak 23-ponad 30, jak ustawiam na max. grzanie to wtedy robi sie naprawde chlodno   dzieki za rady - teraz to juz sprawa aso
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |