|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Isuzu Stylus XS |
Autor |
Wiadomość |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-08-2009, 10:59 Isuzu Stylus XS
|
|
|
A co myślicie o czymś takim
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9363091
Niby nówka ale ma 18 lat. Zapewne większość gumowych rzeczy do wymiany. Ogólnie ciekawie autko wygląda, ale chyba jednak lepiej nabyć coś co było na chodzie.
Swoją drogą ciekawe jak to się stało że autko 18 lat czekało na pierwszego właściciela ? |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
|
Wysłany: 25-08-2009, 12:27
|
|
|
tak się zdarza, u mnie na garażach pewien bardzo nieprzyjemny dziadek ma malucha jeszcze z metalowymi zderzakami, którego też nigdy nie zarejestrował, wyciąga go co sobotę, pieści, przepala i chowa... I ma pełne prawo sprzedać go jako nowe auto |
|
 |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
|
Wysłany: 25-08-2009, 13:06
|
|
|
no właśnie, tylko ciekawe czy ten bł odpalany, czy stał przez te lata tak sobie zapomniany. Swoją drogą to może być ciekawe autko, moc i masa prawie taka sama jak w CAO GTI, ciekawe jak to zawieszenie skonstruowane z Lotusem działa. Jeździł ktoś może takim autkiem ? |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2009, 13:08
|
|
|
Dziwi mnie tylko fakt, że obserwuję to auto już ponad miesiąc, i cały czas nikt go nie chce....
Ja tam zachowam wstrzemięźliwość odnośnie zakupu (a miałem chęć na to auto). Ciekawe dla czego gość od ponad miesiąca nie może go sprzedać......
Przecież nówka |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2009, 13:19
|
|
|
Forest_Taft napisał/a: | Ciekawe dla czego gość od ponad miesiąca nie może go sprzedać...... |
pomijajac fakt ze pewnie wszystkie uszczelki i gumowe elementy wygladaja jak cyferblat to nie ma mozliwosci rejestracji tego pojazdu, przypomne w polsce nie zarejestrujesz auta starszego niz 10 lat (procz aut juz zarejestrowanych w UE lub zabytkowych),
moza kupic, poczekac jeszcze 30lat i go zarejestrowac. |
|
|
|
 |
|
|