|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fotele w outlanderze |
Autor |
Wiadomość |
raven_1974
Nowy Forumowicz Pan
Auto: Outlander 2.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-08-2009, 08:53 Fotele w outlanderze
|
|
|
Witam ponownie. Outka właśnie zamówiłem (Intense+ 2.2), teraz tylko trzeba chwilkę poczekać.
Tymczasem zastanawiam się nad wymianą foteli przednich, gdyż oryginalne są dla mnie za szerokie ,płaskie, bez regulacji odcinak lędźwiowego i co gorsza fotel pasarzera nie ma regulacji wysokości.
Ktoś z Was ma doświadczenia gdzie czegoś takiego szukać/zamówić? Czy szyny z innych marek mają inne rozstawy? Znalazłem jedynie kubełkowe fotele sportowe, ale nie o to mi chodzi.
pozdrawiam
|
_________________ GG. |
|
|
|
 |
piotrls
Forumowicz
Auto: outlander II 2.2 int+
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Maj 2009 Posty: 53 Skąd: stalowka
|
Wysłany: 25-08-2009, 14:40
|
|
|
Ze wzgledu na straszną tapicerke zastanawialem się nad obszyciem foteli w JAVIE. Wiem, że mogą trochę modyfikować siedzisko, ale racze nie wstawią reg. lędzwiowej. |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 25-08-2009, 20:37 Re: Fotele w outlanderze
|
|
|
raven_1974 napisał/a: | Witam ponownie. Outka właśnie zamówiłem (Intense+ 2.2), teraz tylko trzeba chwilkę poczekać.
Tymczasem zastanawiam się nad wymianą foteli przednich, gdyż oryginalne są dla mnie za szerokie ,płaskie, bez regulacji odcinak lędźwiowego i co gorsza fotel pasarzera nie ma regulacji wysokości.
Ktoś z Was ma doświadczenia gdzie czegoś takiego szukać/zamówić? Czy szyny z innych marek mają inne rozstawy? Znalazłem jedynie kubełkowe fotele sportowe, ale nie o to mi chodzi.
pozdrawiam
|
Kolego,
Skontaktuj się może z www.carlex.pl. Podają na swojej stronie że mogą m.in zmienić kształt foteli.
Pozdrawiam |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
raven_1974
Nowy Forumowicz Pan
Auto: Outlander 2.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-08-2009, 01:11 Re: Fotele w outlanderze
|
|
|
mitsu00 napisał/a: |
Kolego,
Skontaktuj się może z www.carlex.pl. Podają na swojej stronie że mogą m.in zmienić kształt foteli.
Pozdrawiam |
Wow ! Bardzo dziękuję |
_________________ GG. |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 28-08-2009, 13:42
|
|
|
Apropo tej firmy, to w galerii pokazują 2 Outki ze zrobioną tapicerką skóra/alcantara. Wygląda pięknie |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|
|