Rozrusznik |
Autor |
Wiadomość |
MarcinNaw
Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16V glx
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-08-2009, 21:19 Rozrusznik
|
|
|
witam paniowie doradzcie mi przez co sie to sie stalo mianowicie dalem siostrze wczoraj auto(carisma) dzwoni do mnie z placzem ze cos sie tlucze podczas jazdy cos jak blacha o blache i nastepnie pokazaly sie dymy spod maski kazalem jek zgasic auto pojechalem tam i okazalo sie ze jechala na rozruszniku i sie spalil wsadlem do auta przekrecilem sacyjke i pierwsze co przykulo moja uwage to to ze kluczyk odbil ale w dziwny sposob czyli nie odrazu tylko jakby cos go trzymalo przyjechalm pod blok odlaczylem klemy dla swietego spokoju i dobe 15 minut bawilem sie stacyjka i normalnie juz odbija koledzy doradzcie mi bo dzis mi mieli wymieniac rozrusznik czy wymienic jeszcze stacyjke jak juz dziala normalnie a moze jest tak jakis plastik jak w VW ktory sie tylko wymienia????? dziekuje za pomoc.... |
|
|
|
 |
GCT
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi carisma 1.9 TD
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Sty 2009 Posty: 22 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 31-08-2009, 15:59
|
|
|
wymien tylko rozrusznik i bedize ok uzywke za 100 - 150 zl kupisz , mam nawet takiego goscia co ci moge polecic duzo czessci od niego bralem i zawsze bylo ok |
_________________ GCT |
|
|
|
 |
adaśko
Mitsumaniak
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 163KM
Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 590 Skąd: bielsk podlaski
|
Wysłany: 31-08-2009, 16:49
|
|
|
ja za nówke rozrusznika płaciłem z przesyłką 136 zł i jak narazie spisuje sie bezproblemowo:) |
|
|
|
 |
MarcinNaw
Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16V glx
|
Wysłany: 01-09-2009, 22:52
|
|
|
koledzy kupilem rozrusznik uzywany 100 bo mam jakis starszy model tak mi mechanik powiedzial dalem 100 rozrusznik +30 robota jak narazie sprawuje sie super ale w przy zapalaniu zawsze sprawdzam czy kluczyk wrocil;)milego dnia dzieki:) |
|
|
|
 |
|