|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: lukasz12 12-12-2009, 17:50 |
kopci... |
Autor |
Wiadomość |
kosior1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2009, 21:54
|
|
|
jaceksu25, widzę ze kolejny amator '' a może się uda a może nie'' kolego jeszcze raz poruszę ten wątek bo już na tym forum było to kilka razy opisywane nie porównuj zapyziałego R4 do V6 to są zupełnie inne silniki i Ty jako majsterkowicz robiąc coś dla siebie możesz stosować takie zapyziałe techniki w swoim garażu i ciebie stać na eksperyment a wypisując tutaj jakieś bzdury ładujesz ludziom którzy (wcale nie muszą się znać na mechanice) głupoty do głowy .Bo dzięki takim ''mądrym'' wypowiedziom przyjeżdża później do mnie na warsztat jeden forumowicz z drugim i zaczyna mieć do mnie pretensje ze dlaczego ja chce zdejmować głowice do uszczelniaczy a mnie nie chce się tłumaczyć ludziom do okola ze ktoś opisuje na forum taka metodę a nie inna i ze można to zrobić taniej i prościej a dla mnie to można tylko popaść w tarapaty . Żaden szanujący się mechanik ani zakład mechaniczny nie stosuje takiej metody bo każdy chce mieć gwarancje swojej roboty Takie metody jak Twoja zachowaj dla siebie i ćwicz na swoich własnych samochodach a mechanika nie uczy mechaniki. |
|
|
|
 |
kosior1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2009, 21:55
|
|
|
jaceksu25, widzę ze kolejny amator '' a może się uda a może nie'' kolego jeszcze raz poruszę ten wątek bo już na tym forum było to kilka razy opisywane nie porównuj zapyziałego R4 do V6 to są zupełnie inne silniki i Ty jako majsterkowicz robiąc coś dla siebie możesz stosować takie zapyziałe techniki w swoim garażu i ciebie stać na eksperyment a wypisując tutaj jakieś bzdury ładujesz ludziom (którzy wcale nie muszą się znać na mechanice) głupoty do głowy .Bo dzięki takim ''mądrym'' wypowiedziom przyjeżdża później do mnie na warsztat jeden forumowicz z drugim i zaczyna mieć do mnie pretensje ze dlaczego ja chce zdejmować głowice do uszczelniaczy a mnie nie chce się tłumaczyć ludziom do okola ze ktoś opisuje na forum taka metodę a nie inna i ze można to zrobić taniej i prościej a dla mnie to można tylko popaść w tarapaty . Żaden szanujący się mechanik ani zakład mechaniczny nie stosuje takiej metody bo każdy chce mieć gwarancje swojej roboty Takie metody jak Twoja zachowaj dla siebie i ćwicz na swoich własnych samochodach a mechanika nie uczy mechaniki. |
|
|
|
 |
jaceksu25 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2009, 22:18
|
|
|
kosior1975, słoma ci wystaje
Rajek, nie przeszukiwałem Twoich wypowiedzi - masz LPG w swojej sigmie? |
|
|
|
 |
Rajek
Forumowicz fajek

Auto: Mitsubishi Sigma 3.0 V6 24v
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-08-2009, 08:35
|
|
|
jaceksu25 napisał/a: | kosior1975, słoma ci wystaje
kosior strasznie masz "chamskie wypowiedzi"!!!
Rajek, nie przeszukiwałem Twoich wypowiedzi - masz LPG w swojej sigmie? |
tak mam gaz. |
|
 |
lukasz12
Mitsumaniak prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 51 razy Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 2498 Skąd: Warszawa/Biecz/Piastów
|
Wysłany: 31-08-2009, 09:26
|
|
|
Kosior i Jacek - apeluję do Was żeby się nie naparzać w ten sposób - nie róbcie tego bo będe zmuszony edytować... |
_________________ Uprzejmie informuję, że nie udzielam porad przez PW/E-mail - do odwołania. Dziękuję za uwagę
"Natomiast wrażenia z jazdy 12V a 24V są niestety nieporównywalne " (C) Chi-Man 2006
Update 06/2011: Ale 12V w manualu może być i nawet całkiem fajnie murczy
Update 10/2011: 12V mruczy jeszcze fajniej (bo ma oryginalny wydech)...i wróciła do łask
Update 11/2011: 12V jest OK, ale przydałoby się jednak więcej mocy na autostradzie
Update 03/2012: Zdrowe 24V mruczy i dostarcza sporo radości przy manualu
 |
|
|
|
 |
kosior1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2009, 20:23
|
|
|