|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fotele kubełkowe w protonie |
Autor |
Wiadomość |
Proton79
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 315gls
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-09-2009, 15:49 Fotele kubełkowe w protonie
|
|
|
Witam, mam protona 315gls ze standardowymi fotelami a moj wzrost 194cm przeszkadza mi w wygodnym prowadzeniu tego auta więc pomyslałem sobie ze mogę dobrać jakies fotle kubełkowe i obnizyć po pierwsze mój srodek cieżkości tym samym mam wrazenie ze nie bede dachu dotykac włosami ... oglądałem oferte na allegro ale nie wiem które fotele by pasowały do miśka mojego , jak sprawa wyglada z mocowaniami itd...tak około ~400zł
Pozdrawiam
Rafał |
|
|
|
 |
mirc23
Mitsumaniak

Auto: brak
|
Wysłany: 01-09-2009, 17:33
|
|
|
Jeżeli za kierownicą nie usiądzie nikt więcej poza tobą to możesz kupić kubełek i zrobić mocowania aby było prawie przy podłodze, ale jeżeli chcesz mieć regulację odległości to chyba kubełek nie pomoże, montując go na orginalnych szynach raczej będzie wyżej. Co do samego kubełka to raczej większość będzie pasowała, sprawdzaj wymiary a napewno coś dopasujesz. |
|
|
|
 |
S_T_E_F_F
Mitsumaniak

Auto: PROTON 415 GLSI
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lut 2009 Posty: 33 Skąd: LEGNICA
|
Wysłany: 30-12-2010, 14:07
|
|
|
Ja kubełki na seryjne szyny postawiłem. Faktycznie jest trochę wyżej, ale mogę fotel przesuwać przód tył, na czym mi bardzo zależało.Fakt wysokie osoby głową/włosami pocierają o podsufitkę. Trochę człowiek pojeździł i się przyzwyczaił...Wyższe osoby odsyłam na tylną kanapę.Jeśli kolega jest jedynym kierowcą tego pojazdu to da się to zrobić pod siebie i na wymiar, trzeba dobrze poszukać. Nie jestem pewien czy kwota 400 zł wystarczy. Ja za 2 uniwersalne fotele i to używki dałem 500 zł, ale to raczej okazja była.
Życze powodzenia.
 |
|
|
|
 |
|
|