|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero III |
Autor |
Wiadomość |
Restive
Nowy Forumowicz
Auto: Ford Focus 1.6 TDCi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-09-2009, 19:21 Pajero III
|
|
|
Z racji tej, że to jest mój pierwszy post, witam wszystkich Forumowiczów bardzo serdecznie i od razu proszę o pomoc.
Myślę o kupnie Pajero III. Proszę o Wasze zdanie na temat tego modelu:
http://fhu-robert.otomoto...d-C9707269.html
Czy Waszym zdaniem:
1. moc silnika jest typowa?
2. cena adekwatna do rocznika i liczby przejechanych km?
3. czy w okolicy Ostrołęki możecie polecić specjalistę, który za odpowiednią odpłatnością pomoże mi w ocenie stanu technicznego tej sztuki?
4. inne uwag/zastrzeżenia?
Dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 03-09-2009, 22:38
|
|
|
Cena taka sobie, Autko wygląda na zadbane, ale to wygląd, ważniejszy jest stan techniczny.
Fajnie że automat.
Jak będziesz oglądał sprawdź olej w skrzyni automatycznej. musi być lekko brązowy i nie może śmierdzieć spalenizną. Silnik musi pyrkać, nie możne mieć stuków, i metalicznych odgłosów.
to tyle co można napisać, resztę trzeba obadać. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Restive
Nowy Forumowicz
Auto: Ford Focus 1.6 TDCi
|
Wysłany: 03-09-2009, 23:01
|
|
|
Bardzo dziękuję! Z motoryzacji jestem "noga", więc i tak kogoś muszę poprosić o pomoc przy ocenie stanu technicznego. Ważne, że na pierwszy rzut oka nic nie kole w oko. Zastanawia mnie tylko ta moc silnika. Powinien mieć ok. 160 km, a nie 120 km.... |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 04-09-2009, 07:21
|
|
|
Restive napisał/a: | Zastanawia mnie tylko ta moc silnika. Powinien mieć ok. 160 km, a nie 120 km.... |
Pewnie się pomylił. Zadzwoń i się upewnij.
A co do reszty, to tak jak pisał Zbyszek- trzeba obejrzeć. Na fotkach jest ładnie, ale tym bym się nie sugerował |
|
 |
|
|