|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co sadzicie o tej Hondzie ?? |
Autor |
Wiadomość |
dylirzans [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 25-07-2006, 10:28
|
|
|
Bardzo ładna - też czasem myślałem dokładnie o tym modelu. Co do reszty - trudno powiedzieć, na cenach się nie znam, więc nie wiem czy to dużo czy mało. Podobnie mam wrodzoną ostrożność, bo wiem, że auta super zadbane i wycyckane, to się sprzedaje w rodzinie a nie na Allegro, więc się pytam: "where's the catch?". |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 25-07-2006, 10:42
|
|
|
piotras miał chyba taką. Zapytaj go o szczegóły. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 25-07-2006, 16:36
|
|
|
TNT ma taka
po pytania do niego |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 25-07-2006, 16:55
|
|
|
Aaaaa - pytanie było co sądzimy, więc napiszę jeszcze, że zegary na desce są wręcz obrzydliwe i to jeden z powodów, dla których już o niej nie myślę . Jak można było takiego designerskiego samobója walnąć? |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
|
Wysłany: 25-07-2006, 19:08
|
|
|
Co do auta, to za tą cenę kupiłbym raczej galanta rekinka:)
Tam od razu samobója Darek mi się te zegary np podobają, całe auto zresztą też |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 01-08-2006, 00:25
|
|
|
Autko bardzo przyjemne zawieszenie lepsze niz w mojej cari jazda i wrazenia na podobnym poziomie. Silnik bardziej oszczedny od 1,6 z cari. Wygodne i duze auto szkoda ze nie MIsiek. Nie nalezy poznawac forum hondy jest tragiczne auto kupic ale nadal byc MITSUMANIAKIEM tu jest wiecej informacji niz na innych forach i ten klimat. Autko wg mnie bardzo fajne ja jestem zadowolony. Jak cos to na PM |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
|
|