|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 14-10-2009, 17:05 |
[EAx 97-04] Galant 2.0 Dębno 1998rok, Prosba o opinie |
Autor |
Wiadomość |
P1r4t
Forumowicz
Auto: EA2A AT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 63 Skąd: WWA urs
|
Wysłany: 07-09-2009, 16:22 [EAx 97-04] Galant 2.0 Dębno 1998rok, Prosba o opinie
|
|
|
Oto kolejna maszynka ktora mnei zainteresowala:
mysle ze chyba jest ok, ale ja sie osobiscie na galach kompletnie nie znam :/
co myslicie?
moze ktos jest z pobliska i mogl by obejzec?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9760619
Kod: | Mitsubishi Galant Super Galant!!!!!!!!!Wydrukuj ofertę
Cena (brutto):
10 200 PLN / 2 474 EUR
Ubezpieczenie OC AC:
Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC
Typ:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 1998, 126 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne
Dodatkowe informacje:
sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Mitsubishi Galant 1998r. 2.0 126.000 km. przebiegu+ KSIĄŻKA SERWISOWA, sprowadzony z Niemiec, stan wizualny jak i techniczny bardzo dobry, silnik i zawieszenie idealne, tapicerka czysta i zadbana, nie wymaga wkładu finansowego.
Wyposażenie:
-wspomaganie kierownicy
-centralny zamek
-ABS
-el. szyby
-el. lusterka
-światła przeciwmgielne
-2x air bag
-welurowa tapicerka
-immobilizer
-climatronic
Cena: 10.200 zł
Info: +48 519 613 411
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Dębno (woj. zachodniopomorskie),
tel.: +48 519 613 411
|
|
|
|
|
 |
pitbu77
Mitsumaniak Made in Poland

Auto: Galant EA5W '98 Nardi Torino
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 728 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 07-09-2009, 16:55
|
|
|
Hello
1) Nie wierzę w te 125 kkm - kierownica mocno wytarta
2) obniżone zawieszenie - nawet w wersji SE nie było tak niskie jakie jest tutaj (przy okazji brak oryginalnych alu 17") - trzeba spojrzeć do karty pojazdu kiedy było założone na auto i jakiej firmy
3) tak jak wszyscy podpowiadają - poproś o większe zdjęcia w lepszym świetle, na tych mało co widać.
Tyle ode mnie |
_________________ ラリードライバーは、横にそれをします - Rally drivers do it sideways
"Nie ucz świni śpiewać bo stracisz czas i zdenerwujesz świnię"
 |
|
|
|
 |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2009, 18:19
|
|
|
No z tym przebiegiem to lekko przegiął. Równie dobrze mógł napisać 25kkm. Ja mam ponad 180k i b.podobnie wygląda kierownica ale na gałce zmiany biegów u mnie widać cyfry, a tu już nie.
Zdjęcia koszmarne - nie dość, że widać refleksy świetlne, to jeszcze zdjęcia robione w lesie?!? Każdy element może być w innym kolorze i po gradobiciu a i tak nic nie zauważymy .
Komora silnika zapuszczona jak w chlewie.
Jeśli chodzi o zawieszenie, to wcale tak nisko nie siedzi - w moim można włożyć z tyłu max 1 palec.
Dodatkowa uwaga - koła są ustawione na wprost, a kierownica skręcona lekko w lewo. Albo dawno nie robiona geometria (często najeżdżał na wysoki krawężnik prawym kołem), albo coś miał robione z zawieszeniem po "dzwonie".
Reszta wygląda przy tych zdjęciach ok. Nawet "ząb" jest co dobrze o nim świadczy.
Poproś o zdjęcia w jakimś normalnym miejscu, VIN i dokładne zdjęcia tylnych nadkoli i kielichów.
2 Jaśki? Były wersje SE tylko z dwoma? Zdjęcia niestety niewiele pokazują.
Jeśli chodzi o felgi to pewnie ma na sprzedaż za "małą" dopłatą
Czy cena uwzględnia dodatkowe opłaty? Bo nic się z opisu dowiedzieć nie można.
Pzdr |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 08-09-2009, 10:37
|
|
|
Nawiązując do kolegów, to on chyba stoi na zimowych kołach... A felgi pójdą osobno. |
|
|
|
 |
P1r4t
Forumowicz
Auto: EA2A AT
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 63 Skąd: WWA urs
|
Wysłany: 08-09-2009, 12:08
|
|
|
felgi to akurat najmniejszy problem a zimowki sie przydadza
a znalazlem oryginalne alusy (nie wiem czy dokladnie te ktore powinny byc) to sa niedrogo na alledrogo
poprosilem rus_one o oblukanie auta bo ma niedaleko, powiedzial ze jutro moze pojechac z kims kto zna sie na galantach takze milo
AKTUALIZACJA
SPRZEDANY :-/ |
|
|
|
 |
|
|