Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Klima w Carismie:)
Autor Wiadomość
Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-07-2006, 10:43   Klima w Carismie:)

No i tydzien wakacji :) auto odpicowane wszystko pieknie cudownie. Nawet ze wpadlo mi troche zł do kieszeni heh:) to klime pojechalem napelnic;]. I co uslyszalem ze cisnienie ply wszystko jest ok tylko ze sprezarka nie dziala. I tu pyt. czy ktos miał z tym do czynienia? I czy w najgorszym przypadku ile to ustrojstwo kosztuje :>

luk_szc 
Mitsumaniak
mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Wysłany: 23-07-2006, 11:44   

Co oznacza , że nie działa - nie kręci się czy nie pompuje czy też sprzęgło nie zasprzęgla - zerknij http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3425

Mitsumaniaki QR-Code:

janusz1313
[Usunięty]

Wysłany: 26-07-2006, 23:23   

Witam.
Mialem podobny przypadek, urwł sie jeden z przewodów na czujniku zaraz obok sprężarki i jej nie zasprzęglało. Roboty bylo na 5 minut i działa...
Stało się to po wymianie łożyska w sprężarce - strasznie wyło. Myślałem że to pompa wspomagania, ale to była sprężarka. Swoją drogą jestem ciekawy po ilu kilometrach pada te łożysko, bo u mnie na liczniku 130 tys. km, ale kto wie jaki ma przebieg prawdziwy (5 właściciel w Polsce i 1 w Niemczech). Koszt naprawy wynióśł 450 zł (samo łóżysko 120 zł). Troche drogo, ale cóż u mnie w pobliżu żadnej konkurencji facet nie ma...
Pozdrawiam
Janusz

Carisma 1.8 GDI 1998rok

Odpowiedz do tematu